Jump to content
Guest RoadRaceR

Срещи по градовете

Recommended Posts

Guest RoadRaceR

Едно скромно предложение към Емо и Виктор ! Всички теми касаещи срещи по градовете да ги забучите като постоянни в отделна секция ! Така хората ше се ориентират мноо по лесно кво се случва...и най-вече новите потребители ! Също така ше има доста история за минали срещи ...което е ценен материал ! :lol:Поздрави !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Идеята я бива, но теми от сорта на: "Преброяване на феновете от Стара Загора" в която си организирате срещи ще стане една голяма каша и ми се струва че е малко безмислено да е важна. Казвал съм го многократно, пуснете тема с дата и час и ви я бодвам Важна до преминаване на мероприятието. Така само актуални мероприятия ще си седят важни.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest RoadRaceR

Малко не си прав относно ...нашта тема....макар че аз не визирах конкретно нея ! Каша няма ,защото срещите са "постоянна величина"....апропо на всеки две седмици ! В темата просто си напомняме и отбелязваме с някоя снимка "резила" ! :starwars: Аз мисля ,че по постоянна тема ..."здраве му кажи" ! Къв е смисъла на всеки две седмици да пускам нова тема с нови снимки ! Тука всичко е събрано ! И всеки знае че темата "Преброяване ....." ,се отнася за минали и настоящи сбирки в СЗ ! :rolleyes: Та просто си представих в "Общи дискусий" боцнати няколко подтеми за срещите по градовете ! За мен това би било история ! Както и да е ! Просто предложение ! Все пак мерси за 'фниманието ! :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...