Jump to content
Guest porostorm

Май изкривх джантата, къде да я водя да я видят

Recommended Posts

Guest porostorm

Днес в една "ЯМА" пропаднах и спуках гума, та май и джантата изкривих, ама немога да преценя със сигурност и искам да я карам някъде да я погледнат. Предложете къде и колко пари ще излезе изправянето !? Джантата е 14 " звезда.Благодаря!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ognyan

В София - автоцентрове Радиал, един сервиз на Мишелин в слатина го хвалят, но не съм сигурен къде точно е. Моите ги правих лятото до нас в Дружба-2 сервиза на ем-комплект. Изправяне на бая крива лята джанта и лепене на гума -30-на лвама като гледам си в Разлог и там трябва да питам вече :lol:

Редактирано от Ognyan

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest porostorm

В София - автоцентрове Радиал, един сервиз на Мишелин в слатина го хвалят, но не съм сигурен къде точно е. Моите ги правих лятото до нас в Дружба-2 сервиза на ем-комплект. Изправяне на бая крива лята джанта и лепене на гума -30-на лвама като гледам си в Разлог и там трябва да питам вече :lol:

От Разлог съм, ама жиея в София :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mario Pankov

Радиал не ги познавам - никога не съм ги ползвал. Но знам че са доста голям център така че са добра опция. Аз лично бих ти препоръчал да отидеш в Диана - на околовръстното от Младост към Люлин ще ги видиш от лявата страна - там са много добри и ще ти свършат работа. :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki

Освен Радиалите и Дианите, Европа също са хубави

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest porostorm

Диана, там отидох, сериозни пичове :fun: Свалиха гумата видяха джантата.. нямаше и нищо, ама гумата на 3 места по 1 см дупка :drunk: и нищо не взеха :fun:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...