punish 0 #1 Публикувано 4 Август, 2013 Здравейте колеги, карам 8-а генерация сивик и започна да ми прави впечатление, че при скорост от около 140 км/ч на шеста предавка двигателя започва да се товари, или поне така ми се струва, чува се ръмжене на двигателя което с 10 км/ч. по-малко не се усеща. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Triple "H" 47 #2 Отговорено 4 Август, 2013 Смени си въздушния филтър! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
punish 0 #3 Отговорено 6 Август, 2013 Благодаря колега, веднага щом ми остане свободно време ще го сменя. Дано да е от там проблема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
punish 0 #4 Отговорено 20 Август, 2013 Здравейте отново колеги, смених въздушния филтър и пак чувам товарене на двигателя около 140-150 км/ч. А си мислих че това не е редно. Имам мазда която е 1,5 л., 90 к.с. двигател и по-малко се товари при тази скорост, плюс това е с 5 предавки а хондата с 6. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Version84 29 #5 Отговорено 20 Август, 2013 Да не би да се включва витека в даден момент и това да променя звука? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
punish 0 #6 Отговорено 22 Август, 2013 (Редактирано) Колега знаеш ли,че ще се окажеш прав, за ви-тека. Може ли да се зададе ви-тека да се включва на по-високи обороти, да кажем на 5000. Редактирано 22 Август, 2013 от punish Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Soichiroo 80 #7 Отговорено 23 Август, 2013 Няма как ей така с лека ръка да му зададеш да се включва на еди колко си оборота... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
punish 0 #8 Отговорено 24 Август, 2013 (Редактирано) Аз си мисля че е софтуерно зададено и се чудех ако отида в сервиза на Хонда дали ще могат да направят процедурата. Но май ще е най- добре да отида и да ги питам Редактирано 24 Август, 2013 от punish Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове