Jump to content
Guest 159

купувам усилвател

Recommended Posts

Guest 159

купувам усилвател на разумна цена ! интересува ме да е в пълна изправност , да има два канала и възможност за мост между тях!за оферти на ЛС или на mkdve@abv.bgвалидно е за района на софия :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

159 кое те притеснява,4е не може6 да го изпробва6 ли като не е в Сф.Аз продавам стъпало Pioneer-4 chanel,с възможност към него да се вклю4и о6те 1 усилвател.Цената е 130 лв

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tokio
Мерси но ми трябва за района на София нещо..... :D
Усилвателите в посочения сайт са чисто нови и с 6-месечна гаранция от вносителя. Цените определено са по-ниски, защото магазина е виртуален - не се плаща наем за помещение и заплата на магазинер. Само за справка - усилвателя на Тъндър ТСА2050 по магазините е 120 лева, а там е само 95.Надявам се да усещаш разликата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 159
Мерси но ми трябва за района на София нещо..... :)
Усилвателите в посочения сайт са чисто нови и с 6-месечна гаранция от вносителя. Цените определено са по-ниски, защото магазина е виртуален - не се плаща наем за помещение и заплата на магазинер. Само за справка - усилвателя на Тъндър ТСА2050 по магазините е 120 лева, а там е само 95.Надявам се да усещаш разликата.
Сещаш ли се че ако исках от теб да пазарувам щях да си се обадя, пък и цената е без 10 -15 лв куриер или 10 на тебе та да го докараш почти няма разлика да ида и до магазина в София !А УСИЛВАТЕЛ СИ ВЗЕХ ВЕЧЕ ОТ КОЛЕГАТА ДИДО ЗА КОЕТО МУ БЛАГОДАРЯ - ТОЧЕН Е ! МОЛЯ ТЕМАТА ДА БЪДЕ ЗАКЛЮЧЕНА ИЛИ ИЗТРИТА. Редактирано от 159

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...