Jump to content
Guest Emo_D

проблем с предни спирачни цилиндри

Recommended Posts

Guest Emo_D

Първо ЧНГ на всички колеги от форума, много безаварийни километри и нови придобивки :D . Питането ми е къде мога да намеря маншон и уплътнение за предни спирачни цилиндри, защото имам теч от преден десен цилиндър. Питах в Бултрако, но там е само с поръчка и на доста солена цена - 134 лв ( но за комплект, включващ и неща които не са ми необходими). Благодаря предварително :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ikurtev

тук някъде във форума имаше тема за магазини, та там видях един на симеон близо е до опълчнска. от там си купих ремонтен комплект за долния цилиндър на съединителя за 15 лв. гумички, маншом, бутало и квото там има, щот моя беше протекъл.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CHIPSI

На ул."Козлудуй" близо до "Раковска" - срещу АУТОМАНИА има едно малко магазинче само за такива гумички и ремонтни комплектчета . Марка : аутофрен (мисля). Аз съм си купувал от там за помпата и за спир апарат и още карат......... :lol:

Редактирано от CHIPSI

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest D16A8

На ул."Козлудуй" близо до "Раковска" - срещу АУТОМАНИА има едно малко магазинче само за такива гумички и ремонтни комплектчета . Марка : аутофрен (мисля). Аз съм си купувал от там за помпата и за спир апарат и още карат......... :drunk:

И аз съм с такива от същото място и нямам проблеми с тях засега(7-8 месеца). Само че аз смених и буталото с фордовско от един друг магазин на Симеон. 54мм е и малко по-дълго, но при Настеви ми го нагласиха. Иначе можеш и сам да си го направиш. Номера е всичко да се почисти идеално!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Emo_D

На ул."Козлудуй" близо до "Раковска" - срещу АУТОМАНИА има едно малко магазинче само за такива гумички и ремонтни комплектчета . Марка : аутофрен (мисля). Аз съм си купувал от там за помпата и за спир апарат и още карат......... :lol:

И аз съм с такива от същото място и нямам проблеми с тях засега(7-8 месеца). Само че аз смених и буталото с фордовско от един друг магазин на Симеон. 54мм е и малко по-дълго, но при Настеви ми го нагласиха. Иначе можеш и сам да си го направиш. Номера е всичко да се почисти идеално!
Благодаря на всички, сега явно ще се ходи на пазар :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...