Dragomirov 10 #1 Публикувано 2 Август, 2013 Колеги помагайте ! Имам супер досаден проблем със запалването. Как да ви го обясня ... Ту пали, ту не пали. Това което ми е направило впечатление е че когато е по хладно (например сутрин като тръгвам за работа) запалва без проблем, но ако спра някъде за малко втори път може и да не запали. Бензиновата помпа изключва ( в смисъл не я чувам. ) След няколко опита пали или след няколко минути престой. И друго което ми е направило впечатление - ако колата е стояла на слънце по дълго и я е напекло пак се получава същия проблем - въртене на място и не пали ... Коментирал съм въпроса с познати и ми казват че бензиновата помпа ми е заминала ама защо ако е заминала колата си пали ( от време на време :D/>/> ) и когато си запаля нямам проблеми с вървенето - демек не ми прекъсва, не ми заглъхва - работи си нормално демек. Върти ми се нещо в главата като това със студената спойка на 4WS-a ама не знам дали е възможен такъв сценарий. Моля ако някой се е сблъсквал с такъв проблем да пише или който има идея за нещата, защото лесно ще взема нова помпа ама ако проблема е друг и тя ще се включва когато си иска ... :huh:/>/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Triple "H" 47 #2 Отговорено 2 Август, 2013 Първо вземи и презапои главното реле, после ако не се оправи вземи едно делко на заем / за проба /, остави колата на слънце и виж ще запали ли от раз! Това с делкото е заради бобина или комутатор... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ManiaK 390 #3 Отговорено 5 Август, 2013 Има много материал по тази тема Това ще ти е полезно - Проблем с паленето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове