BiG_AlF 3 #1 Публикувано 31 Юли, 2013 Предварително се извинявам ако вече е разглеждан този проблем. Искам да попитам знае ли някой от къде мога да си намеря малките тампончета, които са на щангите на скоростния лост отдолу. Проблема е, че старите са се износили и лоста малко хлопа и ме дразни. Дано да съм бил ясен защото отговори се дават на правилно зададени въпроси. Мерси предварително.Поздрави!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BiG_AlF 3 #2 Отговорено 1 Август, 2013 Никой ли не се е занимавал с този ремонт!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SeSSion 6 #3 Отговорено 1 Август, 2013 Точно такива уплътнения не знам от къде може да вземеш, но може да пробваш с 2 уплътнения, с вътрешен диаметър на втулката, и колко си прецениш широки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #4 Отговорено 1 Август, 2013 Пробвай да намериш модела си по VIN ТУК . Ако го намериш, потърси тампончетата и ако ги има, вкарай парт-номерата им ТУК . Ако ги има, можеш да ги поръчаш с една от общите поръчки от чужбина. В БГ едва ли ще ги намериш... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове