Jump to content
Guest THUNDER

ПОТВЪРЖДЕНИЕ ЗА ПРИСЪСТВИЕ НА НАЦИОНАЛНАТА СРЕЩА..

Recommended Posts

Guest THUNDER

Започвам от себе си :) Нощувки за двама души за: 20 + 21 + 22.08Аре дерзайте, че не остана време еййй ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest F18 Hornet

Аз гласувам да ,независимо със или без резервации.Да доживеем дотогава де ,че къвто съм конфликтен -некой мои ме застреля :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

в маята хонда -4 човека за 2 нощувки - 20,21,22Chiko -2-ма за 1 нощувкаДраго -2-ма за 1 нощувка

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ombre

Пишете ме и мен ;) Няма да съм сам,но няма и да сме трима ;);) В касата има някой лев така че като разбера дали ще е на полянка някъде ще взема едно прасенце да го метнем на шиша ;);):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

Пишете ме и мен ;) Няма да съм сам,но няма и да сме трима ;);) В касата има някой лев така че като разбера дали ще е на полянка някъде ще взема едно прасенце да го метнем на шиша ;);):)

еее,това определено ще повиши присъствието ;) и си носете и въдици,особено ако сме на яз Копринка ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest icho

Хора тарсете полянка!!!!!!!!! :)))))))))))))))

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino
Отговорено (Редактирано)

Аз лично за мое голямо съжеление няма да присъствам ;):););););) ще бъда извън страната по това време НО ще има двама човека който ще ме " представляват " , така че пишете двама човека от моя страна и още двама ,значи четери човека ;) за по две нощувки

Редактирано от Tino

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest KIKO_HONDA

и в маята хонда -2 човека за 2 нощувки - 20,21,22

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Е при мене положението също клони повече към НЕидване въпреки огромното ми желание.Просто тия дати къртат мифки...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest prelude

ами при мен не се знае колко точно ще сме,но пишете двама засега:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest eDaniel
Отговорено (Редактирано)

Не мога да разбера къде е срещата. ;) Не мога да разбера и колко пари ще струва. ;) До самата среща струва ми се ще има още теми...постинги...ебаси ;)Аз мога и искам да дойда, естествено ако нещата се знаят преди това. ;) Между другото все още не съм намерил някой, които има едно свободно място. Приятелката ми няма да дойде - в крайна сметка и багажник става. ;) Поздрави на всички :)

Редактирано от eDaniel

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Когато и да е, където и да е, за колкото и време да е, пишете го и Викторчо. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

и в моята хонда -2 за 2 нощувки 20,21,22за другите незная по колко и колко :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Vaso
Отговорено (Редактирано)

21-22 пишете ме и мен ще взема и братото ако забършем и някое миньонче ;) може да го метнем на третото място в моята колица. А за мезето и пиячката то е ясно. Е засега чакаме с нетърпение датите.Хайде ;););););):);););)

Редактирано от Vaso

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Хехеее привет и от мен! Най после са ми потвърдили акаунта и вече мога да поствам и аз :) До седмица - две най-много се надявам да се сдобия с Honda Civic '94 1500cc ;););) Вече стана месец, от както немога да спя спокойно... знаете как е ;) безсънни носщи, будиш се посред нощ целия облян в пот и се чудиш още колко по дяволите ще трябва да чакам за тази "количка" ;) Та, ако до тогава всичко е ОК, в моята кола ще бъдем поне 2-ма, но ако пак нещо се объркат нещата ... -1 от общата бройка :cool:Остава да се надяваме, че всичко ще е ОК, защото сте супер пичове и искам да се запозная с вас ;) А да искам и лепенка на клуба да си сложа ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest icho

А по колко парички ще трябва да си приготвим?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Хубаво се отчитаме за присъствие ама ако няма място някак си незнам как ще стане :):cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

мяташ една палатка в багажника и............................... :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

И аз съм на тоя принцип. :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest icho

Хубаво де ,който ще прави резервациите да каже колко е на вечер?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

6 лв на вечер е на Юндола (няма много екстри,но по-добре от нищо),за другите предложени места нека кажат ;) само че остана съвсем малко време и ако никъде не направим резервация до края на седмицата,ще си чатим май само тука ;) АЙДЕ,ТЕЗИ КОИТО ПРЕДЛАГАХА ДРУГИ МЕСТА В ЦЕНТРАЛНА БЪЛГАРИЯ,ПРАВИТЕ ЛИ НЕЩО,ИЛИ САМО СИ ПРИКАЗВАТЕ???????

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

НЯМА ВРЕМЕ ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest icho

Е па 6 лв. е супер.Нали избрахме Юндола???При мен пи6ете 4-ма!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DjSprite
Отговорено (Редактирано)

И мен ме броите за 22 само, въпреки 4е е малко дале4 този Uндол ... после трябва да се връщам в Сл. Бряг ...но пък то4но тогава имам рожден ден .... ще 4ерпя (подаръците не СА задуължителни ;) )... може и некоя кака шведка да домъкна ...но до тогава ...хехехе не се знае ..ае до скиффф ;)

Редактирано от DjSprite

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

днес(неделя) нашия съклубар Rebel от Велинград се обади от Юндола.Има един проблем - точно същият уикенд са определили за провеждане на ежегодният събор на Юндола ;) Не знам още това добре ли е ,или зле - от една страна ще има допълнителни развлечения,но от друга ще е фраш с народ,вероятно ще има и официално присъствие( ;) КУКИ ;) ) ;) ГАДНА ДАТА ИЗБРАХМЕ ;) остава варианта,ако резервираме места,там да спиме,а да дърпаме през деня нагоре към яз Белмекен ;) то за другаде явно нищо няма да стане,та ко праим ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest icho

ОК,като се направят резервациите кажете да знаем?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Добре що не я дръпнеме с една седмица по-назад тая среща?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Хора виждам как нещата отиват на никаде ;) просто много тъпа работа става,предлагам ви срещата да се отложи направо за септември месец :dj: че да има голям избор на места и да не става така както става сега :( Аз лично няма да мога да присъствам на срещата поради причината че ще съм в чужбина,но 4 човека мой хота ще бъдат където и да е на 21-22 Август,така че решавайте се най-накрая,да излезнат хора с точни дати когато може и с евентуални възможности за резервация ;) Ребел си е свършил работата,браво на него,но дали ще са 10 легла или 50 човека ???28 човека засега , това ли е среща на фен клуб с около 300 регистрирни маняци ;):unsure:;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

Хора виждам как нещата отиват на никаде  :(  просто много тъпа работа става,предлагам ви срещата да се отложи направо за септември месец  :)  че да има голям избор на места и да не става така както става сега  :)  Аз лично няма да мога да присъствам на срещата поради причината че ще съм в чужбина,но 4 човека мой хота ще бъдат където и да е на 21-22 Август,така че решавайте се най-накрая,да излезнат хора с точни дати когато може и с евентуални възможности за резервация  :unsure:

Ребел си е свършил работата,браво на него,но дали ще са 10 легла или 50 човека ???28 човека засега , това ли е среща на фен клуб с около 300 регистрирни маняци  ;)  ;)  ;)

сори,но това е датата ;) и аз бях гласувал против,имах друга дата в предвид,но си настроих нещата да съм свободен тогава,понеже така реши мнозинството (не че тези,които даваха глас сега ще дойдат де):)

за юндола също така реши анкетата,така че е късно за каквито и да са промени!!! който може(и желае) да заповяда :dj:

ОМБРЕ,ДАВАЙ ПРАСЕТО

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ombre

ОМБРЕ,ДАВАЙ ПРАСЕТО

Идеееееееееее.

сега го разхождам пред блока да не затлъстява много. :unsure:;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest icho

Еи,нищо няма да се разваля,че прасенцето трябва да го ядем в гаража:unsure:((

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Още две места моля :drunk: 6 човека от моя страна :fun:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest radku

Всичко е ясно :rolleyes: най-вероятно ще е август тази среща ама къде смятате да я провеждате, 4е има няколко заралии който са Й много навити. :blink: Само че Юндола ще ни дойде мног далеч ама ще му мислим.Драснете някой ред къде ще се състой това ... :unsure: събитие.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest icho

Този който резервира може ли да ми запази още две места,един тойотаджия ще се присъедини?А и дайте да се разберем каде да се саберем и да патуваме заедно натам,а?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BOGIE

Абе не споменах ли ниакаде ЧЕ МРЕЛ ГИНАЛ САМ ТАМ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Patrik

айде на някой ако му е ясно всичко да синтезира инфото кои дати каде е мястото точно кога и от каде се тръгва и т.н.че ме нямаше 2 седмици и докато прочета всички теми с всички мнения и тя срещата ще мине :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

уффф, толко се изписа вече..... :rolleyes: срещата е на 21 и 22 август (събота и неделя) , на Юндола!доста се качваме още в петък,някъде около обяд,още не е уточнен часа,но тези дни ще пусна нова тема :) за заарлиите- Kiko-Honda е от Стара Загора, сигурно го знаете- с СРХ бял,ноо върви :unsure: ,пишете му на лични,или се свържете с него и се разберете,не мога да му дам телефона без разрешение,но ето ви моя- 0887334908 -Антон :blink: засега са запазени 40 места,но мисля няма да е проблем и за повече хора :huh: нощувката е 6 лв на човек,в бунгала,но има и голям хотел,мисля не е скъптова се сещам за сега :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest icho

ОК,значи чакаме темата "кога и от каде ще се саберем да трагваме"!?!?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

ОК,значи чакаме темата "кога и от каде ще се саберем да трагваме"!?!?

ти маи си от Варна :worthy: свържи се с THUNDER,може да пътувате заедно насам :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...