Jump to content
Guest Markony

Въпрос към колегите

Recommended Posts

Guest Markony

Приятелче от Монтана ми се обади да му погледна Аккорда 98 година 2000 кубика.Сменял е маслото на кутията с АТФ Титан Декстрон 3.Имам съмнение че това масло не работи много добре при зимни условия,а в русе няма много хонди с автоматици и бих искал малко помоощ от колегите за марка и тип на масло с впечетления.Благодаря предварително!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest koki

В какво се изразява недобрата работа при зимни условия.Аз съм сменял два пъти с АТФ от Бултрако и нямам оплаквания

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Markony

Закъснено включване,по-твърдо превключване,липса на овърдрайв.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ceco_accord

Това е вярно само когато колата се движи за кратко , зимата - градско . На дълъг път когато е студено овърдрайвът се появява след десетина минути от потеглянето и нагоре предавките се сменят толкова меко че може да се разбере само по оборотомера (когато не е в ръчен режим) . При последното ми пътуване забелязах че при спокойно движение ( 90-110 по равното ) когато върху газта са само връзките на дясната ми обувка :D овърдрайвът понякога отцепва и оборотите подскачат нагоре , а като отнема газта падат ( с около 1500-2000 ) и не мога да използвам мотора като спирачка . След минута-две активно каране (като натоваря трансмисията ) овърдрайвът отново зацепва - та си мисля дали не е много променлив този вискозитет на маслото ( сменяно е преди 10 000 км ) или е нещо друго но какво ? ? ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...