Jump to content
Guest target

Предложение за мястото на националната срещата

Recommended Posts

Guest target
Публикувано (Редактирано)

Здравейте съклубари

Не сме малко, ама сме пръснати!

Аз съм от Казанлък - град който се намира в центъра на България.

Имам предложението да се организира националната среща на HONDA феновете в Казанлък, защото е удобно за всички, и за Софиянци и за Бургазлии (200 км - ориентиовачно). За Пловдив и Търново - 100 км. Защо да не се съберем в моя град?

Преди около 1 месец нашите опоненти БМВ феновите се събираха тук, и не напразно избраха Бузлуджа(на 15км от Казанлък) за гонки на 100 и 400 метра.

Път без дупки и с готини завои :pirate: и добра права :pirate: Само да не пропусна да кажа че националния събор на рокерите също се провежда тук - язовир Копринка.

За оддих може да се предложи:

- Балкан (връх Шипка, връх Бузлджа) с дебела сянка и големи поляни!

- Язовир Копринка

- Хотели + Басейни + Ресторанти: Зорница - големия хит на лятото в Казанлък, Веста, Палас, Хотел Казанлък

Освен това в нашия град имаме и хранителни магазини. Повечето сме от бранша на бедните (не ми достигат парите) :pirate: - може да се вземе кило домати и буца сирени :pirate: за да останат някои лев за гориво :pirate: кеф ти ресторант, кеф ти балкан, кеф ти язовир, кеф ти басейн, абе просто всичко ще ти е кеф, защото мисля че от цяла България ще имат възможност да дойдат поне до центъра на България.

Избора е Наш!

От мен е предложението! :pirate:

Редактирано от target

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Здравей,И аз съм по принцип от Казанлък (там съм раснал) ама само ходя на гости вече там.Знам, че БМВ си правят доста успешно съборите на Бузлуджа - добре ще е да се провери как стои организацията при тях, да дадат ценни съвети, и ти като си от там, да отскокнеш до горе, или по телефона, да се проверят условията, и парите колко ще искат.Сега аз познавам LandShark от БМВ форума, ама той напоследък е предал организацията на други, и тях не ги познавам.Може да ни нарекат плагиати, но по-добре да не рискуваме с непознато, на първото събиране - по-нататък може да опитаме и други предложения.Ето напоследък и рокерите се събират, от няколко години - само че те са на язовира. Там не знам какви са условията, но по-скоро е като за палатки. Хотелите там са доста дебели, а станциите не знам дали може да уреди нещо по тях.Ако имаш желание, проучи въпроса. То ясно, че повечето сме кинтонемаци, ама пари за резервация ще намерим, да платим някакво капаро. Стига да са ясни условията.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest target

Мисля че в линковете които съм дал за хотелите в Казанлък има доста информация относно цените за предлаганите от хотела услуги.А ако имаш телефон звънни и попитай което те вълнува!Това е все пак предложение :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ombre

Впечатлен съм ;) В "Зорница"бих останал дълго.Много ми хареса,но дали ще е подходящо за ГРУПА БЕЗУМНИЦИ, каквито сме повечето ;) Шегувам се разбира се.Вечер май трябва да се затворим на мецанина или в ресторанта ,а аз си мислех да се съберем примерно около един лагерен огън и да се напием и наядем като паресета и да стане купон. :) Нямам претенции в какъв стил ще е сбирката .важното е да се съберем яка група ;) Аз гласувах за място,но и да не е то пак съм с вас.Винаги ,където и да е ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

ако можете да организирате местните нещо съгласен съм и аз,има още време :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Абе ако е по-диво по-добре.Да се забиеме в града си е тъпня според мен. Аз лично предпочитам някъде сред природата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

Зорница или Палас си е гъзарийка. По-скоро нещо като на язовира. На гюрлята е яко, ама там трябва на палатки, няма никаква станция или бунгала.Аз от София и да звънна - не става. Трябва да се иде на място.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest target

Зорница или Палас си е гъзарийка. По-скоро нещо като на язовира. На гюрлята е яко, ама там трябва на палатки, няма никаква станция или бунгала.Аз от София и да звънна - не става. Трябва да се иде на място.

:) Не знам ти откога не си идвал на сам, но аз от когато се помня има хотел и ресторант на язовира

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Таргет предложението впечетли и мене и така като гледам не си бъзуклия,а говориш на сигурно и предполагам мястото ако е до градът ти ще се заемеш и с резервациите,затова ми идва на ум(към всички от клуба,предложение) ако се налага да се изтегли занапред датата на срещата , ако няма да можем да резервираме там където искат повечето и най-вече така както е тръгнало наистина ще останем на сухо :) Така че мислете за тази възможност

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Мнението на Таргет е впечатляващо и звучи много приятно като виждам и мястото е приятно на мен лично ми харесва,НО незнам доста хора са навити за Нац. среща и това много ме радва че ще се получи такова събиране (надявам се да!) но може би ще е по лесно някак си ако всеки си изрази своето собствено мнение съгласен или не за да може който има възможността да запази места да го направи за да се знае малко по от рано каде ще се ходи защото и аз съм за където и да е там съм но е малко общо това :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mba

фенове , вижте какво правят австрийците без въобще да дискутират. само се определя мястото и датата и газ. www.vtec.at а ние се пазариме като на битака, на кого къде ще му е най-удобно , колегите правят общо европейска среща. ми да отидеме и ние да ги шашнеме с нашите красавици.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

фенове , вижте какво правят австрийците без въобще да дискутират. само се определя мястото и датата и газ. www.vtec.at а ние се пазариме като на битака, на кого къде ще му е най-удобно , колегите правят общо европейска среща. ми да отидеме и ние да ги шашнеме с нашите красавици.

Навит,ама догодина,тази вече замина ;) И по принцип съм съгласен с тебе , ама .... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

супер давай на татък с мисията си :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec
Никой нищо не казва :cool: маи ако продължаваме така нищо няма да излезе от това събиране

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...