vacata 0 #1 Публикувано 24 Юли, 2013 Здравейте колеги. Карам Сивик 2003г. двигател D16V1 Vtec. Наскоро ми светна check engine и с програмата Torque ми изкара грешка P0135: O2 Sensor Heater Circuit (Bank 1 Sensor 1). Явно ламбда сондата е за смяна. Предполагам това е първата, която е веднага след колекторите? Та въпросът ми е някой има ли наблюдения дали ще има проблеми ако сложа универсална на Bosch(която струва около 120 лв.- другите на NGK са по 250 лв.). Извинявам се ако се повтарям. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Version84 29 #2 Отговорено 24 Юли, 2013 От добри майстори знам, че се слага само оригинална,защото универсалните имали различно съпротивление и създават проблеми на ecu-то. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jazzoo 0 #3 Отговорено 8 Февруари, 2018 Здравейте, налага ми се да сменям ламбда сонди (двете) на Civic 1.6i, 110 PS, възможно ли е да намеря втора ръка по моргите и къде точно да търся ? Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
REDPOWER 4 #4 Отговорено 9 Февруари, 2018 Колега не се занимавай с втора употреба.Тава е консуматив ,който с времето се скапва и си изисква смяна . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове