Jump to content
Guest eternity

въпрос за газ

Recommended Posts

Guest eternity

знам че е глупаво не ме корете ама като няма кинти неволя....може ли да се сложи газ на д16з2 и колко 6те струва и някои ако знае колко ще гори.....:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest blueeye

Може да се сложи на всичко, стига този който ти я слага да ти сложи правилните части и да разбира от тази работа. Аз поне до сега не съм намерил такъв

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest eternity

имам в предвид дали трябва инжекционна газова уредба или обикновенна от 300лв

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest blueeye

Нали за това говоря. Ако намериш човек който разбира той може да ти каже. Тук много от нас са самоуки. Аз като си дадох колата да ми сложат уредбата. казах да сложат каквото трябва. И после като не ми хареса, започнах да се образовам. Четох форуми, сайтове, книга си купих. Установих че смесителя който са ми сложили изобщо не е за моя двигател. Поръчах си смесител от LOVATO и съм с него от около месец. Колата върви много добре. Е знам че трябва да се слагат и други работи, но по-натам.Но ако искаш да стане като хората 300 лева няма да те оправят. Просто това не е Лада.

Редактирано от blueeye

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tiholov

Колега мойта е Stargas и ми излезе 700лв. аз съм много доволен, даже има и две години гаранция, но както каза колегата, трябва човека който я слага да си разбира много от работата. Хората когато я слагаха им отне почти 12 часа, но я направиха все едно е от завода. Има само дупка на бронята за пълнячката и на таблото за ключа(но аз така си изках) иначе ти можеш да си я монтираш и без да се правят дупки по колата, но мен не ми харесва пълнячката да ми е в багажника и ключа някъде под таблото. Успех и я монтирай само при проверен човек. Успех :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

аз съм със такъв двигател и имам постоянен проблем със симулатора ... смених го но продължава да ми дава грешка от ламбдата ,а тя си е здрава :weights: ... съответно разхода ми не е добър ... някой ако ми даде идея от какво ми се получава така със компютъра ще съм много щастлив ,но засега това е положението

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tiholov

Аз имам два симулатора единия е за ижекторите а другия е за ламбда сондата. Нямам микави проблеми не ми свети чека. Този който е за дюзите не се регулира, но този за ламбда сондата се регулира и трябва да ти се премерят първо данните от сондата на бензин и после да се настрои симулатора. И двата са на старгас.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest r2d2

Само да спомена, че ако се слага смесител на ВТЕК двигател просто не стига въздух за него при вкл. му и намаля мощността яко. Аз съм с 1,5Втек а тези с 1,6 сигурно яко го усе6тат.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

то и на не-V-TEC му се губят високите обороти ,но можед да се направи така че на ниски да спечели прилично ... само пари да има :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone

300 лв за газ на Хонда въобще няма да те оправят.Моята Хондичка е карбуратор и ми излезна около 450-480 лева.И съм много доволен да ти кажа. Ако искаш пиши едно лично и ще ти дам по подробна информация!

Редактирано от Al_Capone

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Markony

Това за оборотите дето го има при вас ми е чудно.Като монтирах газовата си уредба срещнах подобен проблем заради това че на моноинжекцията плочката намалява дебита ужасно много.Изхвърлих я и набих 2 щутцера 8 мм и нямам грижи.Даже чека не свети след прецизно регулиране естествено,заради което изхвърлих един изпарител Ловато и купих Тартарини.Стрелката седи се в лютеницата и няма проблем.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...