Jump to content
Guest ИВО

Nsx To F50

Recommended Posts

Guest ИВО

гледайте ги тея с кво се занимават, толкова ли нямат друга работа :):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната

стара история.......но са едни тъпаци, които не заслужават такава кола!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

хубава кола в гъзът си я навряха тея маймуни

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Orlin

обичам ферари,обичам и хонда,но защо трябва да се прави "нещо като нищо".евала за труда, но тази кола е от стъклопласт...аз не бих карал "пързалка". Освен това е дооста далече от истинско F50, а задните светлини приличат на взети от магазин "всичко за един лев", но нищо чудно като гледам кои са правили тази модификация. Даже прилича на Ф40 отколкото на Ф50. Да си бяха отдали времето за построяване на напълно нов автомобил. Щеше да си струва повече... :)

Редактирано от Orlin

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Soichiro

Това са абсоютни малоумници.Никога не бих развалил тази хонда.Може и да съм пристрастен,но не бих я заменил дори и за Ферари.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest da6kata
за мен хонда е страст и скорост феррари надали ще мога да си позволя и за това за мен е кола която никога не бих притежавал и поради този факт за мен японското чедо си остава в моето сърце а относно трансформейшъна тва за мен е интересно но е напразно

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PRO-DRIVER

Яко си го е направил Японеца(или какъвто там азиатец е) кой го интересува няква хонда ?невиждам кво толкова се коркате да не е картина на Пикасо.пък и повечето биха дали мило и драго да им направят по яка колата за да ги забелязват защото иначе няма с какво,комплекси.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната

пък и повечето биха дали мило и драго да им направят по яка колата за да ги забелязват защото иначе няма с какво,комплекси.

като ти гледам аватара и твоята си я понаправил, та.............. :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PRO-DRIVER

пък и повечето биха дали мило и драго да им направят по яка колата за да ги забелязват защото иначе няма с какво,комплекси.

като ти гледам аватара и твоята си я понаправил, та.............. :blink:
Че тя може да не е моя( сложил съм аватар със стокова кола без лепенки само полезни модификацийки) мнението ми е че няма лошо в преправянето на една кола стига тя да носи удовлетворение на собственика си а не да бъдеш "роб" на колата си кво като е няква марка Важен е човека не машината.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dragorip

преебаха хубавата колица за нищо аз съм против това като искат ферари да си купят ферари това е идиотизъм :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...