Jump to content
Guest bobo21

тест драйв на лед

Recommended Posts

Guest bobo21

Здравейте,Мисля, че пусках подобна тема преди време.Някой да знае подобен полигон или просто подходящо безлюдно място?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Писта Бужурище работи и зимата , като е начертана специално писта за зимно каране ;) От миналата година 23 я отвориха и има добри отзиви :thumbs1: Ако някой знае или е ходил да казва :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

за трасето по тревата не се знае още щото чакат да замръзне земята, иначе трасето по бетона е много готино, само дето гумите заминават за отрицателно време.Паркинга на кабинковия лифт е добро място, но заради наклона е малко опасен. Полигона между Панчарево и Кокаляне ми е любим :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PRO-DRIVER

Здравейте,Мисля, че пусках подобна тема преди време.Някой да знае подобен полигон или просто подходящо безлюдно място?

Защо ти е да се мъчиш на леда бе приятелче? ако нямаш шипове не виждам смисъл да не оганизираш Ice rally?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bobo21

Защото това е най-лесният и безопасен начин да се научи човек да си владее колата при зимни условия и най-важното - да се научи да изкарва от поднасяне.

Защо ти е да се мъчиш на леда бе приятелче? ако нямаш шипове не виждам смисъл да не оганизираш Ice rally?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tinki

На лед едва ли виж на сняг/лъгавица да но на лед..........

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

И мен много са ме засърбяли ръцете за едно здраво пързаляне :) Харесал съм си паркинга на Техномаркет на Цариградско, само чакам снежец. btw там където сега си правим срещите в Сф също не е лошо място. Можете да питате колегите 1net или Magnum, а и ако се разровите из теми от преди около 1 година ще намерите и снимков материал ;):lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...