raishauer 2 #1 Публикувано 18 Юли, 2013 Скоро сложих нови гуми и отидох на стенд преден и заден мост. Момчето каза предницата е добре но задницата малко са ти отворени ( / \ )и след голямо чудене и почесване по главите и на двамата механика заключението беше, тази задница не може да се регулира.Окачването е същото като при CRV и CIVIC 7 ген.Съмнявам се от Хонда да направят такъв пропуск, и като гледам схемите на задното окачване ясно се вижда че има реглажни болтове на ексцентрици.Какво правим със задницата че гумите са нови, някакви идеи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zumer72 1 #2 Отговорено 18 Юли, 2013 (Редактирано) Здравей колега. Аз имах подобен проблем с моя Спейс стар- убеждаваха ме, че не може да стане. Просто отидох в друг сервиз . Смени сервиза. Редактирано 18 Юли, 2013 от zumer72 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Soichiroo 80 #3 Отговорено 24 Юли, 2013 Смени сервиза наистина и обърни внимание ако не ти, механиците за омекнали тампони ,че от там идва и проблем с перфектното регулиране дали заден или преден мост... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M&M 236 #4 Отговорено 24 Юли, 2013 Ако въпросните ексцентрици за заменени с нормални болтове при предишния собственик ,е нормално да ти кажат че няма как да се регулира моста.Провери имаш ли ги.ПРи мен бяха така ръждясали че се наложи да ги режат и докато ми дойдат новите ексцентрици бях с нормални болтове Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове