Essential 9 #1 Публикувано 18 Юли, 2013 (Редактирано) Здравейте колеги,Искам да помоля за малко информация и помощ. Някой може ли да ми каже дали всички тампони на двигатели Д серия поставяни в 5та генерация Сивик са еднакви? Бих искал да пробвам как ще се отрази пълненето с полиуретанов силикон на тампоните, но ме затруднява намирането на достоверна информация от кои двигатели и купета биха паснали тампоните на моята 5та генерация хечбек с D16Z6 двигател.Благодаря за вниманито.Поздрави. Редактирано 18 Юли, 2013 от Essential Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #2 Отговорено 18 Юли, 2013 Еднакви са да Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Essential 9 #3 Отговорено 20 Юли, 2013 Значи спокойно мога да ползвам тампоните за двигателя и кутията от д15б2 свалени от 5та хеч и ще паснат на моята 5та хеч с д16з6 без да има разминавания? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Essential 9 #4 Отговорено 20 Юли, 2013 Всички тампони ли мога да напълня със силикон или е добре някой да остане без да бъде втвърден? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #5 Отговорено 20 Юли, 2013 Зависи какво търсиш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Essential 9 #6 Отговорено 20 Юли, 2013 Търся максимален резултат, искам максимално да стегна мотора и да огранича движението му...вибрациите в купето не биха ме притеснявали стига да не се "разпадне" купето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #7 Отговорено 20 Юли, 2013 Тогава напълни задния към купето, този на кутията и долу успокоителните на двата рога и се дръж здраво за волана Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Essential 9 #8 Отговорено 20 Юли, 2013 Ами то май се получиха всички тампони Гледах Енерджи предлагат пълнители за успокоителите и за още 1 тампон.....Добра ли е идеята да пълня само успокоителите и задния от към купето? Само не ми казахте от 5та хеч Д15б2 двигател всичките тампони ще паснат ли на 5та хеч д16з6, защото искам да ги взема да ги напълня и след това да сменя всичко накуп без да се налага да обездвижвам колата за няколко дни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове