Jump to content
Guest semionov

Стикери на клуба

Recommended Posts

Guest semionov

Здравейте,Къде мога да намеря стикер на фенклуба? Трябва ми черен (нали такъв трябва за светла кола?).Мерси

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Crxâ„¢

колега 1бр. няма как да ти пратя ако искаш мога да ти пратя 10бр. 20бр. а ти да си ги пусне6 на срещите в София като се събирате ако искаш пиши на лични

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Antony

колега 1бр. няма как да ти пратя ако искаш мога да ти пратя 10бр. 20бр. а ти да си ги пусне6 на срещите в София като се събирате ако искаш пиши на лични

От моя страна веднага ще олекне с три черни

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest OXYGEN

От моя страна веднага ще олекне с три черни
А от моя с 2 :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Crxâ„¢

ами колеги какво да ви кажа саберете се решете колко стикера искате и да ги пратя на един човек :)мисля наи лесно е и наи бързо

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest blueeye

Тъй като и на мен ми трябва поне един съм готов да взема 10-20 и да ги дам на желаещите на следващата среща в София.Кажи тук каква е цената на една бройка, аз ще разхвърлям цената на доставката и така ще е ясно на каква цена могат да се вземат.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Antony

Тъй като и на мен ми трябва поне един съм готов да взема 10-20 и да ги дам на желаещите на следващата среща в София.Кажи тук каква е цената на една бройка, аз ще разхвърлям цената на доставката и така ще е ясно на каква цена могат да се вземат.

Тъкмо това щях да предложа и аз. Ако искаш ми прати с наложен платеж, или до поискване 20 стикера а ние ше си ги разпределим.Пращам ти адреса си на лична. Редактирано от Antony

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ikurtev

и мен ме интересува едно стикерче...казвайте ако има.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...