Player101 383 #1 Публикувано 16 Юли, 2013 1. Дата: 15.07.2013 2. Повод за контакта Ви с нас / Предмет на сделката: вътрешни дръжки/жабка 3. Оценка за качеството на закупените от нас авточасти: отговарящи на описанието, отлично състояние 4. Оценка за нашето отношение към Вас: Доволен съм 5. Информация за сервиза (механика) извършил монтажа на авточастите: аз 6. Препоръки към нас, ако има такива: keep up the good work ;)/>/> 7. Инфо-препоръка към тези които не са контактували с нас:- При нужда - отново бих се обърнал към Georgi19 :)/>/> 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalin_gk 216 #2 Отговорено 12 Септември, 2013 Два пъти съм пазарувал от колегата и двата пъти останах доволен. Доста коректен търговец. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
delano 113 #3 Отговорено 3 Декември, 2013 1. Дата: многократно2. Повод за контакта Ви с нас / Предмет на сделката: Двигател, различни части3. Оценка за качеството на закупените от нас авточасти: Отговарящи на описанието, отлично състояние4. Оценка за нашето отношение към Вас: Доволен съм, коректен и отзивчив търговец5. Информация за сервиза (механика) извършил монтажа на авточастите: Аз6. Препоръки към нас, ако има такива: Да продължава да има същото сериозно отношение към работата си7. Инфо-препоръка към тези които не са контактували с нас:- При нужда - отново бих се обърнал към Georgi19 Отдавна се канех да напиша коментар за колегата, който освен всичко друго е и изключително разбран и лесно се води диалог с него, препоръчвам го! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове