barabasko 0 #1 Публикувано 16 Юли, 2013 Здравейте колеги,климатика ми има проблем и го водих на доктор, който след като ми напълни цветен фреон стана ясно че гарнитурата на компресора изпуска, както и има спукана тръба и иглата на клапана за пълнене също е заминала. За тези 3 неща, заедно с пълненето ми иска около 350лв. Според вас това нормална цена ли е? Ще съм благодарен ако някои с подобен опит ме насочи! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SToDo 1 #2 Отговорено 17 Юли, 2013 Според мен е много, взимаш една тръба втора ръка за 20-30 лева, уплътнението на климатика е 20 лева а иглата нямам идея. Пълненето е 50-60 лева а за труд не повече от 100 лева. Така, че едни 200 лева са по-добра цена. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kitu 30 #3 Отговорено 17 Юли, 2013 ...а иглата нямам идея...Аз платих за игла 6 лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barabasko 0 #4 Отговорено 23 Юли, 2013 Много ви благодаря за мненията Ще ида при човека от Младост който го препоръчват колегите и ще видим той колко ще ми иска. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitko_tt 1 #5 Отговорено 24 Юли, 2013 за всичко това не би трябвало да платиш повече от 200 лева!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barabasko 0 #6 Отговорено 15 Август, 2013 За смяна на една тръба, лагер на компресор, гарнитура на компресора, пълнене с фреон, игла и някакво уплатнение. За всичко ми излезе 320лв. Повече от доволен съм от обслужването. Мисля че наистина човека си разбира от Хонда и всичките им слаби места. Определено моята явно е седяла в някой гараж прекалено дълго за да и заминат толкова неща но поне сега като натисна копчето имам студ в лицето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове