Jump to content
Guest Dragi4

Национална среща 2007г

Recommended Posts

Guest Dragi4

Не знам дали му е време ве4е ама като знам 4е 6те се запи6ат 200 4овека и 6те дойдат 30 :) Та пускам стръвта...аз предлагам да е место в средата на БГ примерно Юни месец.Само моля не пи6ете мнения от сорта "уффф как ми се идва ама не съм сигурен дали ма сърби или ма боли"Дайте някакви предложения за место и дати :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest RoadRaceR

Баш си му е време...6м по 20-30 кинта в касичката...и нема да има оправдания ! :) Аз подкрепям за Юни и някъде на балкан в Централната част ! Аре почвайте да мислите и да предлагате ! Аз също ще спретна некоя офертица ! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

Не знам дали му е време ве4е ама като знам 4е 6те се запи6ат 200 4овека и 6те дойдат 30 :) Та пускам стръвта...аз предлагам да е место в средата на БГ примерно Юни месец.Само моля не пи6ете мнения от сорта "уффф как ми се идва ама не съм сигурен дали ма сърби или ма боли"Дайте някакви предложения за место и дати :)

точно си му е време щот докато се натуткаме па ще мине времето.мисля че две от местата са 1 Юндола2 Жребчево

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Мисля , че в Пловдив - с.Калояново - писта Дракон си му е баш мястото , а за преспиване Хисаря е наблизо , Карлово и колкото си щеш балкани :) През деня яко осмърдяване с гуми и бензин , а вечерта затапване с Пещерска отлежала :D:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната

къде да е се ще съм с първите там :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Мисля , че в Пловдив - с.Калояново - писта Дракон си му е баш мястото , а за преспиване Хисаря е наблизо , Карлово и колкото си щеш балкани :) През деня яко осмърдяване с гуми и бензин , а вечерта затапване с Пещерска отлежала :D:)

Аз съм за с двете ръце за тази идея.Нека и другите кажат какво мислят :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Аз също подкрепям Тино добра му е идеята кво по хубаво от среща + писта и т.н Хисаря е добре за преспиване аз съм ЗА за това предложение :) ПП: въпреки че се изложих на предишната и не можах да дойда но заради едното съскане трябва да ми е простено :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest StreetStyle

Аз сам за на всякаде ама на балкан бяхме а се сещам ,че умувахме и за море за разнообразие. Ама нека видим какво ще измислим всички и как ще е най-удобно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

Аз сам за на всякаде ама на балкан бяхме а се сещам ,че умувахме и за море за разнообразие. Ама нека видим какво ще измислим всички и как ще е най-удобно.

То и аз съм за морето :thumbs1: Нека има разнообразие,па и да не товарим само Варненци и Бургазлии :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest StreetStyle

Ех , каква добра душа ако всички хора по света са като тебе няма да има бедни и гладни и жадни.Майтапа на страна но наистина всеки път те са най натоварени.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната

Ех , каква добра душа ако всички хора по света са като тебе няма да има бедни и гладни и жадни.

ааа сети са ти - легенди се носят за полисмена из Плевен........на всеки стопиран шофьор давал по 10лв, а на пенсионери и бременни по 15 :thumbs1: ......а всяка девойка в неговия район сънува и мечтае да я спре поне за половин час........... :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest doggy

айде кадето и да сме заедно да сме :tooth: П.С.Драги4 ще ме взвемеш ли ако сам пеш :weights:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

айде кадето и да сме заедно да сме :tooth: П.С.Драги4 ще ме взвемеш ли ако сам пеш :weights:

Естествено Румба,ако си сложи6 памперса оба4е,4е с тва ускорение ко 6та прая не знам :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mortal

Вярно че му е тотно сега времето ,да се организираме за Националната среща ... :D А дали ще е на Морето или на Балкана Нямам никакви претенции а за това че , ще е през Юни месец още по малко :blink: Само трябва да се уточни дата .....И съм там.. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest M_I_T_A_K_A

Евала ;) тоя пат ще се ходи няма на каде :lol: кадето и когато кажете само да е България :) че както няма граници вече и в Букурещ можем да го направим ама така май на мен ще ми е най-близо ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

Евала :fun: тоя пат ще се ходи няма на каде :fun: кадето и когато кажете само да е България :fun: че както няма граници вече и в Букурещ можем да го направим ама така май на мен ще ми е най-близо :)

а ако се напраи в гюргево...... направо с градския автобус :drunk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest M_I_T_A_K_A

Евала :fun: тоя пат ще се ходи няма на каде :) кадето и когато кажете само да е България :P че както няма граници вече и в Букурещ можем да го направим ама така май на мен ще ми е най-близо :D

а ако се напраи в гюргево...... направо с градския автобус :fun:
Прав си :P ние ако отдем там ще им саберем погледите на румънците....като ходих миналата седмица видях само 6 коли различни от дачия и направете си сметка каква атракция ще бадем... БГ клуб в Румъния :fun::drunk: Редактирано от M_I_T_A_K_A

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

аз съм за идеята на Тино :D мисля че там е точното място :P но кадето и да е съм там :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Нека се реши първо къде е хубаво да се проведе срещата т.е. да се предложат местата и да се реши чрез анкета и т.н. Моето предложение е такова , но конкретна схема на действие , места за спане и други мога да дам най-рано след месец :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната

Тино има право - в Хисара има много ама много избор за спане на паплач като нас :starwars: а и писта Калояново е наблизо да се начешем яко :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Antony

Тино има право - в Хисара има много ама много избор за спане на паплач като нас :dry: а и писта Калояново е наблизо да се начешем яко :rolleyes:

Аз съм на същото мнение. Хем има хубава природа евентуално за лагерен огън и скаричка :thumbs2: , хем вода в Хисара колкото искаш, хем и писта. Какво повече може да иска човек :biggrin:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

как варират цените на нощувките ?в някаква станция ли се спи? има ли място за паркиране на 100 колички поне :rolleyes: ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest RoadRaceR

Аре да 'фкарам и аз една идея ! Доста рових за евентуални места в Хисаря и около него...обаче лично аз удрям на камък ! Големите хотели са от *** нагоре и цените не са за всеки джоб ! Много важна подробност за голямата маса колеги ! Та разсъждавайки по тая комплицирана дилема....хем хотел с поне 100 места,хем евтинко,хем писта....измъдрих следната ситуация !

Хотела е Жребчево ! /централна локация,добри цени/ ;)

Пистата е Сливен ! /проверена от последното събиране/ ;)

Знам ,че доста хора искат да се ходи на Юндола...но не мисля че е добър вариант за всички...особенно финансово изразен !

За Хисаря+Калояново идеята е добра...обаче аз не намирам подходящ Хотел ! Ако някой има конкетно предложение съм ЗА !

Тва измъдри мойта "куха лейка" ! Аре ГАЗ ! :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Pancho

Аз предлагам да се направи на 2 места поне с преспиване и обикаляне.Срещаме се всички на едно място, вечерта както си му е рада ,преспиваме и после към друго място.Така всички ХОНДИ ще могат да карат заедно и ще е по интересно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Рейсъре твойта идея ми харесва ли4но на мене.Базата бе6е добра,но6тувките 12 лв ,достатъ4но места за спане,ресторанта на достъпни цени,персонала дружелюбен ..разре6иха да изпънем барбекюто.Сливен-пистата е близо.Местото еднакво отдале4ено от Сф и Варна(приемам 4е от тези два града феновете 6е патуват най дълго).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

мда тва мисля е доста приемливо като вариант и от финансова гледна точка и т.н.но все пак мисля , че всичко ще се реши с едно вотингче ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest RoadRaceR

Колеги за Хисяря аз мога да ви кажа една хижа, на мен специално много ми хареса там!! ;)

http://www.galia-online.com/ecat/profile.php?go=856

Разгледайте сами!!

Хижата предлага: 8 двойни, 9 тройни стаи, 1 стая със 7 легла, 1 стая с 8 легла, 1 стая с 9 легла, 1 стая с 10 легла.

Ако успееш да разпределиш хората ,които ше спят в общите стаи....аз съм ЗА ! ;)

Публикувано изображение

Редактирано от RoadRaceR

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

ние верно не спим по такива мероприятия , но все пак тва са супер малко места ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BOSS`HOGG

ние верно не спим по такива мероприятия , но все пак тва са супер малко места ;)

;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

стая със 7 легла, 1 стая с 8 легла, 1 стая с 9 легла, 1 стая с 10 легла.Хи хи баси стайте да не са като в казармата отгоре и отдолу + бонус дневален ;);) ПП: Попаднах на това има някакви хотели но не съм ги преглеждал обстоино за цени ;)Клик

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

Като условия за спане и пийване мисля, че жребчево е оптимален вариант и сливенската писта е близо, но пистата в Калояново e ;) . Според мен Жребчево е по-добре все пак, хем е по-централно разложено. А на Калояново може да се съберем някой ден без преспиване, че много ми се ходи там ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Crxâ„¢

Като условия за спане и пийване мисля, че жребчево е оптимален вариант и сливенската писта е близо, но пистата в Калояново e ;) . Според мен Жребчево е по-добре все пак, хем е по-централно разложено. А на Калояново може да се съберем някой ден без преспиване, че много ми се ходи там ;)

;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

помислете добре и го гласувайте този път ;) да не стане като миналата година на жрепчево ;) защото много хора говорят :) а накрая ;) този път пуснета анкета задължително :D аз лично съм за Калояново ;) но това си е мое лично предочитание ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Antony

помислете добре и го гласувайте този път ;) да не стане като миналата година на жрепчево ;)

защото много хора говорят ;) а накрая ;)

този път пуснета анкета задължително :)

аз лично съм за Калояново :D но това си е мое лично предочитание ;)

Съгласен съм с Ма4о. Проблема идва от хотела. Ако се намери добра оферта за нощуване(изтрезвяване) и аз съм за там.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Crxâ„¢

помислете добре и го гласувайте този път ;) да не стане като миналата година на жрепчево ;)

защото много хора говорят :) а накрая ;)

този път пуснета анкета задължително ;)

аз лично съм за Калояново ;) но това си е мое лично предочитание ;)

Съгласен съм с Ма4о. Проблема идва от хотела. Ако се намери добра оферта за нощуване(изтрезвяване) и аз съм за там.

Предполагам че много хора ще искат да отидат тук и там ....! даите да решим кои е наи оптималния вариант за хората от всички градове!Мисля че Жребчево е удобно както за хората от София,Варна,Пловдив,Ямбол,Бургаз ... и всички останали ..... в центара на БГ е защото все още някои от нас не могат да си позволят дори и да имат желание да пропатуват 1000км за 2-3 дена защото има доста разходи...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest RoadRaceR

помислете добре и го гласувайте този път ;) да не стане като миналата година на жрепчево :)

защото много хора говорят ;) а накрая ;)

този път пуснета анкета задължително ;)

аз лично съм за Калояново ;) но това си е мое лично предочитание ;)

И аз съм съгласен ! Аре намерете ...и сме там ! Щото е много лесно да даваш предложения и мнения !

А реално никой от тия ,които предлагате Калояново...не се ангажира сериозно !! ;) Аз си играх цяла вечер да ровя в "нетя" за удобни локаций около Калояново...обаче не ми допада нищо..лично на мен ! Иначе ме кефи идеята....така че дайте некви конкретни предложения ! ;) Хората от Пловдив и околия са по запознати с региона ! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bat_gogo

"Хубаво е лятото да бъдеш на море, слънцето си пече и никой и нищо не може да те спре, да се чувстваш добре!" :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest RoadRaceR

Кво става хора...давайте оферти ...времето лети или да пускаме анкетка !! !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...