Guest street_force #1 Публикувано 1 Януари, 2007 http://www.bgflash.com/details.php?image_id=821 невероятен клип за какви хора има на този свят и дано да са повече и да направят този свят по добър Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Майната #2 Отговорено 1 Януари, 2007 а дано да вървим към добро........защото тук, в милата ни родина една такава прегръдка от непознат на улицата ще ми говори само едно - къде ми е портфейлът ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lz2lps #3 Отговорено 1 Януари, 2007 Още като отидохме в САЩ и се разходжаме в нещо като центърче, където се събират младите и .... едно гадже като дойде да ни прегръща . После след това гледахме кат гръмнати . Е разбирасе бяхме с якетата на Хонда, може би това я е насочила към нас Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest LordVetinari #4 Отговорено 1 Януари, 2007 Е тва им е сайта. Мене много ме накефи . Явно все още има добри и свестни хора по света. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest street_force #5 Отговорено 1 Януари, 2007 наистина трябва да има повете такива хора а в бг ако излезнеш с такава табелка ще те помилслят за педофил у та даже и боя маожеш да си изядеш от некви кисели гъзета(такива направо ги стрелям ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01 #6 Отговорено 1 Януари, 2007 Така е промиха ни мозъците и зад всяко хубаво нещо ние се опясяваме че се крие нещо пошло с користна цел дано да има повече такива хора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PRO-DRIVER #7 Отговорено 10 Януари, 2007 Това момче ми се струва е или обратен или чалнат или майка му не му е обръщала внимание като малък.Има и варянт да е наистина джебчия може е да е употребил нещо ямайско или по твърдо даже.Или в крайна сметка си няма гадже .Пълна лигавщина Нещастник п.п сигурно пак ще се намери някой(полимултихиперолигосмотаняк) да ме критикува. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest RoadRaceR #8 Отговорено 10 Януари, 2007 п.п сигурно пак ще се намери някой(полимултихиперолигосмотаняк) да ме критикува.....чета ти постовете и си мисля ....просто ти прави кеф да се заяждаш с хората или така ти идва отвътре ??! Има няква мистерия в тебе човече ! ....Няма нужда да ми отговаряш ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове