Jump to content
Guest street_force

Free Hugs

Recommended Posts

Guest Майната
:D а дано да вървим към добро........защото тук, в милата ни родина една такава прегръдка от непознат на улицата ще ми говори само едно - къде ми е портфейлът :D?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lz2lps

Още като отидохме в САЩ и се разходжаме в нещо като центърче, където се събират младите и .... едно гадже като дойде да ни прегръща :D:D . После след това гледахме кат гръмнати :D . Е разбирасе бяхме с якетата на Хонда, може би това я е насочила към нас :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest LordVetinari

Е тва им е сайта. Мене много ме накефи . Явно все още има добри и свестни хора по света.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest street_force

наистина трябва да има повете такива хора а в бг ако излезнеш с такава табелка ще те помилслят за педофил у та даже и боя маожеш да си изядеш от некви кисели гъзета(такива направо ги стрелям ) :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01

Така е промиха ни мозъците и зад всяко хубаво нещо ние се опясяваме че се крие нещо пошло с користна цел дано да има повече такива хора :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PRO-DRIVER

Това момче ми се струва е или обратен или чалнат или майка му не му е обръщала внимание като малък.Има и варянт да е наистина джебчия може е да е употребил нещо ямайско или по твърдо даже.Или в крайна сметка си няма гадже :) .Пълна лигавщина :) Нещастник :P п.п сигурно пак ще се намери някой(полимултихиперолигосмотаняк) да ме критикува.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest RoadRaceR

п.п сигурно пак ще се намери някой(полимултихиперолигосмотаняк) да ме критикува.

....чета ти постовете и си мисля ....просто ти прави кеф да се заяждаш с хората или така ти идва отвътре ??! :) Има няква мистерия в тебе човече ! :P ....Няма нужда да ми отговаряш ! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...