slavipp 0 #1 Публикувано 10 Юли, 2013 Здравейте,Карам Civic 1999, и от вчера звука и се промени видимо. Струва ми се, че имам дупка на някоя от тръбите или предното гърне, защото ми се струва че звука е от там. Можете ли да ми кажете къде могат в София, да ми го погледнат и оправят за нормална сума, разбира се.Благодаря предварително за всяка информация. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest #2 Отговорено 11 Юли, 2013 Или Дидо от Ем Комплект 33, или Крафт. Цени не мога да коментирам, звънни им и разпитай. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MonStarr 14 #3 Отговорено 15 Юли, 2013 Извинявам се, на колегата, че му "цвъкам" в темата, но да не отварям и аз нова тема за подобен въпрос...Въпросният Дидо прави ли изпускателни колектори? Някой има ли информация? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest #4 Отговорено 17 Юли, 2013 Ами най-лесно е да питаш Дидо, не мислиш ли? :)/> В първото му мнение има телефон, а на втора страница в неговата тема (връзката е в предишното ми мнение) има следното: Може да питаш и тук, но цените са високи, доколкото знам. Дидо преди е работил там. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове