Guest Soichiro #1 Публикувано 31 Декември, 2006 На всички колеги пожелавам за Новата Година 2007,много здраве,щастие и успехи във всичко!Безаварийни километри с колите и мноооооооого приятни изживявания!Като пиете не карайте!Пийте така,че утре да си спомняте!Хайде,че в Мартен вече повръ***!А пък после няма да мога да се включа! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest west bam #2 Отговорено 31 Декември, 2006 Да сте живи и здрави колеги и всичко най хубаво Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rossen #3 Отговорено 31 Декември, 2006 Здраве! Любов! И достатъчно пари, за да си купите останалото! Шофирайте разумно и трезви!Росен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest johnyboy #4 Отговорено 31 Декември, 2006 Весело изкарване и всичко най-..... на всички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest cls #5 Отговорено 31 Декември, 2006 Поздрави на всички и от мен! Весело посрещане на 2007-ма! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Майната #6 Отговорено 31 Декември, 2006 наздраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #7 Отговорено 31 Декември, 2006 весело посрещане и умната с алкохола Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest naYavorTa #8 Отговорено 31 Декември, 2006 Наздраве на всички и повече късмет през новата година! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest arsen #9 Отговорено 31 Декември, 2006 Желая на всички колеги много здраве късмет щастие и много безаварийни километри.Весело прекарване на новата година. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #10 Отговорено 31 Декември, 2006 Време е да налеем. Бенжи, има ли мека топлина? Айде наздраве банда, аз съм на Jim Beam + Havana Cigar + Dream Theater! Пожеланията ще са утре в ЕУ ...ако оцелеем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest LordVetinari #11 Отговорено 31 Декември, 2006 Весело изкарване на всички бъдещи европейци! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Soichiro #12 Отговорено 31 Декември, 2006 Да ви е ЧЕСТИТА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #13 Отговорено 31 Декември, 2006 хайде и от мен честита да вие . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest sofix #14 Отговорено 31 Декември, 2006 айде момци да вие честита новата година.да сте живи и здрави.за много години (конски сили) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MVM #15 Отговорено 31 Декември, 2006 Честита и от мен приятели и колеги ! Всичко най-най --- НАЗДРАВЕ !! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #16 Отговорено 31 Декември, 2006 ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА :D и наздраве на всички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest UniCorn #17 Отговорено 31 Декември, 2006 Честита Нова 2007 Година! Честито ни пълноправно членство в ЕС! Наздраве! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #18 Отговорено 31 Декември, 2006 ЧНГ !пожелавам на всички готини пичове красиви и бързи хонди , здраве и късмет И да карате внимателно по улиците ! Все пак отговаряме не само за себе си Наздраве ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest beneton4o #19 Отговорено 1 Януари, 2007 (Редактирано) Бъдете живи и здрави! Честита 2007-ма година !Да сме си вcе така готини и още поне 2007 години клуб HONDA bg!!!Наздраве........ !Евросъюз идваме уииииииииииииииии........ Редактирано 1 Януари, 2007 от beneton4o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest miHo #20 Отговорено 1 Януари, 2007 ЧНГ на всички ви много успехи здраве и любов през новата година и дано има полза от ЕС ....в скоро време ...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Founder #21 Отговорено 1 Януари, 2007 честита нова 2007:)да сте живи и здрави и всичко най най Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest edikoisi #22 Отговорено 1 Януари, 2007 ЧНГ много здраве и щастие на всички ...и кои каквото си е пожелал да му се сбъдне Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ivo_ #23 Отговорено 1 Януари, 2007 ЧНГ ЕВРОПЕЙЦИ ,а сега дупе да ни е яко пожелавам на всички от здраве да не се отърват и много щастие и късмет през 2007 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #24 Отговорено 1 Януари, 2007 Време е да налеем. Бенжи, има ли мека топлина? Айде наздраве банда, аз съм на Jim Beam + Havana Cigar + Dream Theater! Пожеланията ще са утре в ЕУ ...ако оцелеем дидко годината започна кофти .иневирих на меката топлина с някакви шотландски ракии Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Antony #25 Отговорено 1 Януари, 2007 (Редактирано) Айде честита нова година, както и Европейски съюз. Да сте живи, много здраве, щастие и късмет. Редактирано 1 Януари, 2007 от Antony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Policman #26 Отговорено 1 Януари, 2007 За много годиниЖиви и здрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest r2d2 #27 Отговорено 1 Януари, 2007 Честита нова година и от мен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Max77 #28 Отговорено 1 Януари, 2007 ЧНГ и НАЗДРАВЕ!Успешно приобщаване към ЕС!!И защо да пием и да шофираме,като можем да пушим и да летим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest STANCHO 1 #29 Отговорено 1 Януари, 2007 ЧНГ. Да ви е успешна и многооборотна новата 2007-ма година Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest J&D #30 Отговорено 1 Януари, 2007 Честита на всички! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #31 Отговорено 1 Януари, 2007 Живи,здрави прави и корави Нека новата година да е по-успешна от старата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest RoadRaceR #32 Отговорено 1 Януари, 2007 Време е да налеем. Бенжи, има ли мека топлина? Айде наздраве банда, аз съм на Jim Beam + Havana Cigar + Dream Theater! Пожеланията ще са утре в ЕУ ...ако оцелеем дидко годината започна кофти .иневирих на меката топлина с някакви шотландски ракии Хехе...и аз са издъних в тва отношение ! Аз пък ви пожелавам една яка национална среща тая година ...100+ Хонди на поляната да има ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest didone #33 Отговорено 1 Януари, 2007 ЧНГ и от нас много здраве, щастие, късмет и сбъднати мечти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Iceman #34 Отговорено 1 Януари, 2007 Да ви е Честита Новата 2007 година. С пожелание за повече Евро по джобарите и повече японки по пътищата и гаражите! + стандартните поздрави - късмет, здраве и хубави жени! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside #35 Отговорено 1 Януари, 2007 Честита нова година и от мен на всички съклубари.Дано даже и да не е по-хубава, да не е по-лоша от предишната Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest V-tec #36 Отговорено 1 Януари, 2007 Ч.Н.Г Желая на всички много здраве щастие късмет любов и готини Хонди Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest grozdan #37 Отговорено 1 Януари, 2007 честито на висчки да сте живи и здрави и много успехи и на висчки повече яки турбинирани хондета Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest west bam #38 Отговорено 1 Януари, 2007 честита нова година да сте живи и здрави и всичко най-хубаво Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01 #39 Отговорено 1 Януари, 2007 Да ви е честита новата 2007г много здраве и щастие, спорна и плодотворна нека е тая година Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest icho #40 Отговорено 1 Януари, 2007 И от мен здраве,късмет и повече разум зад и пред волана Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове