Jump to content
Guest ivaivalito

Спирачки динамо

Recommended Posts

Guest ivaivalito

Вярно ли е че Хондите страдали от слаби спирачки и че имали доста дълъг спирачен път.И другото което е,че отдолу няма предпазна кора а динамото било точно там и ако е мокро се намокря и разваля често >?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MAD DOG

1.не;2.не

Редактирано от MAD DOG

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest didone
:) ми и аз нямам наблюдения за нещо подобномога само да кажа ,че задните дискови спирачки са малко по-зле от барабанино само за по-старите машини,но при леко ревизиране на някои компоненти мисля се пооправят :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers

и аз казвам че няма такова нещо за динамото! мои опит тук в бс на едно ужасно голямо наводнение едно лято на гарата имаше вода малко под прозорците ми на колата!!! фаровете бяха под водата светеха като подводница :) нямаше как да немина защото бях нахълтал вече пук нямаше как да правя маневри имаше закасали коли малко преди края почна да прекъсва но на 5000рпм без грижа ускоряваше амфибията,много ми е чудно и до ден днешен как незасмука вода двигателя.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

и аз казвам че няма такова нещо за динамото! мои опит тук в бс на едно ужасно голямо наводнение едно лято на гарата имаше вода малко под прозорците ми на колата!!! фаровете бяха под водата светеха като подводница :) нямаше как да немина защото бях нахълтал вече пук нямаше как да правя маневри имаше закасали коли малко преди края почна да прекъсва но на 5000рпм без грижа ускоряваше амфибията,много ми е чудно и до ден днешен как незасмука вода двигателя.

И аз го правих същия номер, само дето не ми прекъсна нито веднъж :):):):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01

Ne коли а анфибии :D то и аз много често преплясквам през локво-езера и не съм имал проблеми с мацката :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest D16A8

Ми то и за резервните части казват, че били много по-скъпи, ама мойто каре за рекса е 60 кинта, а за кадета на един приятел- 90!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest west bam

бате не сам много компетентен признавам си но като гледам от мйта си правя изводи ,че спирачките са на ниво и динамото никога не ми се е навлажнявало така че за двата ти вьпроса за отговор от мен ти казвам НЕ :D:thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Antony

И аз си правя изводи по себеси. Гумите са ми 195/50/15, и наезависимо от скоростта при натискане на педала заковава на място. Това е доста голямо усилие за спирачния апарат, особено със зимните гуми. Можеш сам да си направиш изводите. :D Колкото до динамото , нямам никакви ядове. :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZERO

Вярно ли е че Хондите страдали от слаби спирачки и че имали доста дълъг спирачен път.И другото което е,че отдолу няма предпазна кора а динамото било точно там и ако е мокро се намокря и разваля често >?

нали те бяха разубедили да си вземаш хонда, кво стана :thumbs1: няма да са плашиш, ако ти са мокри динамото или спирачния път ти се стори дълъг - продаваш я и толкоз :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest J&D

За спирачките знам, че от време на време им се сменят накладки, А кво й туй динамо? :thumbs1: А сериозно - просто повярвай на колегите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Някой голям разбирач ти го е казал това, който сигурно се покланя до земята като чуе VW и не се е качил на една Хонда в живота си, но им знае слабите места иначе. Ще те упокоя, че не е вярно, от богат собствен опит ти го казвам :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest semionov

Имам един приятел, който все ми критикуваше колата, обаче от както му дадох да я поръчка само ме врънка да си ги разменяме с неговата немска бангия :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ivaivalito

Не хора Тоя човек се прекланя на БМВ 320 :thumbs1: Аз съм решил твърдо и трудно би ме разубедил някой от Д15Z1 :D Само да стане лятото и Здравей Германия ;) А и до тогава бюджета ще е поувеличен ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...