Jump to content
Guest pitbuls

КЛЕМАИТЕ НА АКУМУЛАТОРА

Recommended Posts

Guest pitbuls

Пичове ще сменям клеми че старите са мн хлабави.вярно ли е че не е хубажо да слагам оловни или няма значение?на + имам една пластмасова джаджа с обувка и до нея бушонче 20а-дали някои знае предназначението и????бушона беше изгорял,смених го но нищо не се промени.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Ми аз не ,че много разбирам ,но оловните са доста меки , което както някои видяхме на последната среща не е много далавера :). Просто твърде лесно се кривят ....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest didone

явно колата е имала яка музика преди та за това да е бушонаа относно клемите ако можеш от някоя морга да си намериш оригинални ще е по-добрена моя сивик бяха сменяхи като го купих с някакви пълни боклуци та ми създаваше проблем както каза rust много се кривят :)

Редактирано от didone

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest pitbuls

явно колата е имала яка музика преди та за това да е бушонаа относно клемите ако можеш от някоя морга да си намериш оригинални ще е по-добрена моя сивик бяха сменяхи като го купих с някакви пълни боклуци та ми създаваше проблем както каза rust много се кривят :)

МИ АЗ САМ ОТ СВИ6ТОВ И ТУКА В ГРАДА СА САМО 2 РЕКСА И НИТО ИНФО НИТО чАСТИ НИщО

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Soichiro

Освен,че се кривят но и бързо се окисляват,а това не е добре.Ако намерите слагайте медни или алуминиеви. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Колега, от опит знаем че и клемите са им по-хубави на джапанките :) п.п.Имаше линк ( май в бисери ) към едни снимки на тигър с хобот, слон с рога и др. такива и от долу пишеше: ползвайте само оригинални резервни части :) Ако някой го намери, да го поства чат-пат че е поучителен :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest micro

Пичове ще сменям клеми че старите са мн хлабави.вярно ли е че не е хубажо да слагам оловни или няма значение?на + имам една пластмасова джаджа с обувка и до нея бушонче 20а-дали някои знае предназначението и????бушона беше изгорял,смених го но нищо не се промени.

За предпазителя провери да не би да е за авариините мигачиИначе остава да е за яка музика

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest pitbuls

мерси пичаги,за сега се отказах да сменям клемата понеже успях да я затегна задраво,а за бушончето,махам го нищо,сигурно е било за някои усилвател.весела и безавариина нова година на всички

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...