Кирето 15 #1 Публикувано 2 Юли, 2013 В краката ми на шофьорското място отскоро след всеки дъжд се образува локва, много е неприятно, автомобила е английски сивик, ако на някого му се е случвал подобен проблем моля нека сподели. Без значение дали карам или колата е паркирана все има локва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #2 Отговорено 2 Юли, 2013 при мен се беше откачил 1маркуч койте се вижда над бушонерата...предполагам че е за водата от шибедаха надолу да слиза та от там ми беше проблема моята беше 5та ген Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Кирето 15 #3 Отговорено 2 Юли, 2013 мерси колега ама нямам щебидах Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #4 Отговорено 3 Юли, 2013 пластмасата между стъклото и капака която е как е ? смисъл от там може да стича и да капе директно през бушоните и таблото някой ден като вали дъжд си вземи фенерче и гледай от къде ще капне Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitko_tt 1 #5 Отговорено 24 Юли, 2013 Провери си преден ляв под калник има една пластмаса от нея е проблема!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове