Guest d15b2 #1 Публикувано 21 Юли, 2004 (Редактирано) ами тук предалгам да постваме снимки на тунинговани хонди които ви харесват. Аз отварям със няколко броя: Редактирано 21 Юли, 2004 от d15b2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #2 Отговорено 21 Юли, 2004 Нещо отцъстват снимките или аз не ги виждам и предполагам по правилник(неписан на форума) би трябвало да се намира темата в Хонда Спорт,поне така е по характеристика Знам ли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d15b2 #3 Отговорено 22 Юли, 2004 Нещо отцъстват снимките или аз не ги виждам и предполагам по правилник(неписан на форума) би трябвало да се намира темата в Хонда Спорт,поне така е по характеристика Знам ли ами май по-принцип е за там, но ми се стори по уместно да я сложа тук. Е ако не е за тук винаги може да се премести Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest sand0 #4 Отговорено 22 Юли, 2004 (Редактирано) MOREAnd morehttp://www.tuningsource.nl/specials/crx/hondacivic10.jpгMaiko Редактирано 22 Юли, 2004 от sand0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest sand0 #5 Отговорено 22 Юли, 2004 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest sand0 #6 Отговорено 22 Юли, 2004 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf #7 Отговорено 22 Юли, 2004 Баси...Оная и таблото са го облекли в кожа. Убиец е! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #8 Отговорено 22 Юли, 2004 Оная и таблото са го облекли в кожа. Убиец е! Зверско! много ме кефи - но твърде ярко жълто е. Но таблото с кожа, и приборите жълти ... мммм! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d15b2 #9 Отговорено 29 Юли, 2004 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #10 Отговорено 29 Юли, 2004 (Редактирано) ДИВАШКОООООООО Ако и аз стана като тези " безделници " обещавам да направя нещо още по - дивашко Редактирано 29 Юли, 2004 от Tino Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ACURA-CRX #11 Отговорено 30 Юли, 2004 пичове имам много яки снимки но незнам как даги кача снимките са уникати. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #12 Отговорено 30 Юли, 2004 пичове имам много яки снимки но незнам как даги кача снимките са уникати. Пращай на tino@ntcw.net и аз ще ти ги кача Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin #13 Отговорено 31 Юли, 2004 (Редактирано) Здравейте пичове,В момента съм в Гърция. Направих доста снимки (много добри Хонди има). Като се върна в София, ще постна снимки . Определено има какво да се види. Редактирано 5 Август, 2004 от TheDevilTwin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d15b2 #14 Отговорено 31 Юли, 2004 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest petrakiev #15 Отговорено 2 Август, 2004 http://www.magicmanu.com/ Нечовешки саит Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #16 Отговорено 3 Август, 2004 пичове имам много яки снимки но незнам как даги кача снимките са уникати. Ето ги вече качени:http://www.hondabg.com/photos/tuning_stuff/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin #17 Отговорено 5 Август, 2004 Ето ги и обещаните снимки: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Iltcho #18 Отговорено 6 Август, 2004 Е това вече ме разби Колко още по-красиво можело да изглежда моето зверче Viktor, благодаря ти за снимката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest D16A8 #19 Отговорено 6 Август, 2004 http://carstyling.net/gallery/show.php?typ...X&searchtypes=1 Я погледнете там да видиме какво ще кажете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d15b2 #20 Отговорено 6 Август, 2004 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin #21 Отговорено 6 Август, 2004 Eто и някои снимки от личната ми колекция:http://free.bol.bg/thedeviltwin/Tuning/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest jamie #22 Отговорено 7 Август, 2004 Може би тази е и за СПОРТ форума: AEM Driver Civic Момчетата със по-нови Сивици да се поучат ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d15b2 #23 Отговорено 11 Август, 2004 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Iltcho #24 Отговорено 19 Август, 2004 Още една хубавица от моя любим модел prelude http://www.coastalmotorsports.com/97-2000%20Honda%20Prelude/TJ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Iltcho #25 Отговорено 31 Август, 2004 (Редактирано) сърце не ми даде да не ви покажа още една готина снимка.Целия кит струва 499 $ но за сега не мога да си го позволя .... Иначе е суперско П.П. а тезинаправо ми разтупкаха сърчицето : За съжаление сега мога само да гледам и да въздишам Ама пък са си хубави Редактирано 31 Август, 2004 от prelude-BA4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d15b2 #26 Отговорено 1 Септември, 2004 Директно за нас от улиците на страната на изгряващото слънце Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d15b2 #27 Отговорено 1 Септември, 2004 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda #28 Отговорено 1 Септември, 2004 СУПЕР Е Само да я нямаше тази пуста корозия, налегнала веждата на калника.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d15b2 #29 Отговорено 1 Септември, 2004 и аз го гледах това ама не ми се искаше да повярвам че е това което явно е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d15b2 #30 Отговорено 1 Септември, 2004 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda #31 Отговорено 1 Септември, 2004 и аз го гледах това ама не ми се искаше да повярвам че е това което явно е Искаме или НЕискаме - ФАКТ е че Хондите са с ЛОШИ ламарини Гният си като за световно и това е положението Единствените ДВЕ Хонди които НЕстрадат (и НЯМА и да страдат де ) от корозията, това са NSX и Insight, по простата причина че купетата им се правят от алуминий.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #32 Отговорено 2 Септември, 2004 е нали трябва да имат и лоши неща по тях неможе всичко да е перфектно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf #33 Отговорено 2 Септември, 2004 Абе сравнение с опел имат страшни ламарини. Поне аз не се оплаквам от ръжда... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d15b2 #34 Отговорено 2 Септември, 2004 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ACURA-CRX #35 Отговорено 3 Септември, 2004 По случай тези фарове мога да кажа че ги има вече и в БГ но са малко девелички.става вапрос за около 230-40$ комплекта. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda #36 Отговорено 3 Септември, 2004 Подобни прелести има ДОРИ и в България Евала на IVO HONDA за ентусиазма Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Mark Antoniy #37 Отговорено 3 Септември, 2004 Искаме или НЕискаме - ФАКТ е че Хондите са с ЛОШИ ламариниТова не важи съвсем за канадските! Само където е удряна раждясва! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Iltcho #38 Отговорено 6 Септември, 2004 ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest sand0 #39 Отговорено 7 Септември, 2004 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest sand0 #40 Отговорено 7 Септември, 2004 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове