Jump to content
Guest pitbuls

Crx-инфо за оборотите

Recommended Posts

Guest pitbuls

здравеите и 4естита коледа на вс.за проблеме-палим колата,вклиучва се смукача и тук кво сатва-ждига на 2000об/тва нормално ли е да вдига толкожа студена/и запо4ва 1800-2000 и така ги мени нонстоп докато не я изфорсирам.проблем ли е тжа,нормално ли е и на кжо се далжи.и са6то-имам 4увството 4е в един момент варви много колата а в следва6тия като 4е нещо я спира,после се оправя и после пак.може ли да се далви на малко бензин в резервоара и така да не се вдига достатачно налягане на бензина при инжекцията?колата има и газ.црх 1 генерация,1,6-16е,136 коня.спар6теод дваа прииттаемл-кнаоз абхлаа мгио пдоа крайт.алог да карам с минерално масло 15на 40.слогих и kастрол-gtx3 15na40.става ли????и свещите са ми бош-4 полиуса.да ги сменя ли,карам колата от 1 месец и не знам колко са харни.благодаря предварително пичове.лека и безавариина

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

Аз това неможах да го прочета нещо :stupid:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest stan4o

В-то е на "W" Ч-то е "`", а V=Ж:stupid: долколткото разбрах колата ведъж върви веднъж не... Това само на Бензин или, и на Газ се същото? Ако проблема е само на Бенз, а колата не е карана много време на бвензин тогава може да са дюзи, задръстен горивен филтар. А това за оборотите на студена кола е нормално да са към 2000 със включен смукач.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Soichiro

Трудно се разбираше,но все пак колегите успяха да ти отговорят.Да разкараш този 4-полюсен Бош от колицата веднага,че не й понася на здравето а и от това масло аз лично не съм впечатлен.Да напишеш от къде си,че така трудно някой може да те упъти за нещо и преди да пуснеш нещо го преглеждай,че трудно се чете! :stupid:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest pitbuls

:}}}}еба мама му,страшни простотии сам писал.значи от свищов сам.за смука4а-работи но по някои пат мени мн оборотите-от 2000 пада на 1800,веднага ги вдига,после пак падат и така докато не я изфорсирам веднаж и се оправя.това само на бензин.на газ не ги мени.за свещите-какви да си купя и ме интересува ако я карам с тва масло минералното 15на40 може ли да се прецака мотора????.и исках да питам още -на газ като я паля някои пат гарми в ауспуха-може ли да прецака нещо по мотора или не,хондата има ли дебитомери като опелите или няма проблеми?вече я паля само на бензин де и няма грижи.а за варвенето-на бензин като чели се спава от време на време,после се оправя,дали е от дюзи??сега по често я карам и на бензин да се попродухат.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

малко оффтопик :stupid:като ползвате кирилицата на форума, НЕ добавяйте неща във вече написан текс... колегата е написал нещо и после е цъкна някъде по текста и е добавил нещо друго без да гледа монитора.... ефекта е готин :newbie:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

Колега,вземи изскуби тая газова уредба от Рекса :P:P и ще видиш,че няма да имаш проблеми с нея :beer: Проблемите ти според мен идват 100% от отлаганията от газта,които се полепват навсякъде по горивната система и става :P Пробвай да налееш 20л бензин и добави 1л газ за горене от някоя железария,ефекта е добро прочистване -не се притеснявай това е изпробвано и действа :fun: Другият вариянт е сложи добавка пак за прочистване в горивото,ако те притеснява първият вариянт. :punk: Все пак моето мнение е ,че тоя дзвер е редно да го караш на бензин ,като искаш икономична кола си купи дизел :tooth:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

Колега,вземи изскуби тая газова уредба от Рекса :tooth::P и ще видиш,че няма да имаш проблеми с нея ;) Проблемите ти според мен идват 100% от отлаганията от газта,които се полепват навсякъде по горивната система и става :punk: Пробвай да налееш 20л бензин и добави 1л газ за горене от някоя железария,ефекта е добро прочистване -не се притеснявай това е изпробвано и действа ;) Другият вариянт е сложи добавка пак за прочистване в горивото,ако те притеснява първият вариянт. :fun: Все пак моето мнение е ,че тоя дзвер е редно да го караш на бензин ,като искаш икономична кола си купи дизел :beer:

:P рекс със гас :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest pitbuls

пичове значи колата я купих преди 20 дена,има6е си газ но до преди 2-3 дена никви проблеми с смука4а.сега и сипах 10 л бензин 98 паля я и пак отка4ат оборотите,обра6там на газ-вси4ко ок.ина4е за варвенето е ок,набира жси4ко е ток.но смука4а мн дразни така,не знаете ли от кво 6те да е?пора4ах си све6ти denso,нали такива трябва да са?за маслото ни6то не казвате-сложих и castrol gtx3 минерално 15на40,такова ми казаха.става ли или може да ми направи беля?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest RoadRaceR

А защо реши да е минерално ?? Нема ли да му даваш газ на тоя Рекс ??! Сложи му неква полусинтетика поне > Motorex или Motul 10W40 !! :P За свещите избора ти е добър ! :tooth:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest pitbuls

А ЗА СМУКАчА ДЕ МЕ ТОРМОЗИ НЯКВО ИНФО?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest r2d2

Добре ли са ти регулирани оборотите на празен ход.Мисля 4е 2000 оборота са множко дори и на смука4.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest pitbuls

2000 вдига за 4-5 сек,после плавно падат.проблема е че много ги мени,постойнно докато е на смукач 1800-2000 и така ,все едно и дава6 гас и после вра6та6,после пак.кат я обарна на гас вси4ко е 6,или като я изфорсирам леко.от кво може да е?

Добре ли са ти регулирани оборотите на празен ход.Мисля 4е 2000 оборота са множко дори и на смука4.

на празен ход като поработи пада на 750 и е ок

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

тези обороти са нормални несе притеснявай.но няма как да ти се оправи колата с 10л бенц па било то и 100+ октана при положение че спринцофката ти сигурно е спекла .сипвай бензин и сложи някой друга добавка за почистване и да се надяваме че с това ще се по-излекува но не е лощо и горивния филтар да смениш

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Soichiro

Както каза колегата benji_crx първо си смени филтъра и свещите.Ако не се оправи,тогава търси другаде причината.Карай ги едно по едно.Така ще разбереш от какво е бил проблема.Обикновено когато аз съм имал някакъв проблем се оказва,че е нещо елементарно-не се хвърляй в сложни "битки" с колата.Тези коли не създават кой знае какви проблеми.Ще видиш,че когато малко бутнеш това онова и колата ти се "отблагодарява". :P Успех!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BOSS`HOGG

Колега,вземи изскуби тая газова уредба от Рекса :):) и ще видиш,че няма да имаш проблеми с нея ;) Проблемите ти според мен идват 100% от отлаганията от газта,които се полепват навсякъде по горивната система и става :) Пробвай да налееш 20л бензин и добави 1л газ за горене от някоя железария,ефекта е добро прочистване -не се притеснявай това е изпробвано и действа ;) Другият вариянт е сложи добавка пак за прочистване в горивото,ако те притеснява първият вариянт. :) Все пак моето мнение е ,че тоя дзвер е редно да го караш на бензин ,като искаш икономична кола си купи дизел :)

АБСОЛЮТНО ПРАВ :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest pitbuls

смених свещите ,махнах боша и сложих денсо,стегнах яко клемата на акумулатора и цял ден вече нямам грижи сас смукача.ДАНО ДА СЕ Е ОПРАВИЛ,ДАНО

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...