toto555 8 #1 Публикувано 30 Юни, 2013 Здравейте колеги,Карам Д14А4 и смених глава, смукател и делко с Д16З6 . (Като същевременно преминах на ОДБ1 с П28 с бин за Д16З6). Използвах стария ангренажен ремък с 103 зъба, гарнитура за главата от Д16З6 и раздвижно колело.При запалването на двигателя от страната на раздвижното колело се чува едно виене и не мога да си обясня от къде идва.Другото нещо, за което се безпокоя е как да настроя делкото понеже със сегашната настройка се получава едно прекъсване при подаванена газ.Трябва ли да давам аванси от раздвижното колело или от делкото .Сега съм със -5 градуса понеже на главата махнах пластмасите с белезите и я зацепих като нагласих маркерите да съвпадат с ръба на главата.После пресметнах, че има разлика от половин зъб спрямо зацепването по маркери, което се пада -2 градуса.За сега това са проблемите, които останаха нерешени. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
toto555 8 #2 Отговорено 30 Юни, 2013 (Редактирано) Чува се по същия начин като на този колега , Утре ще кача два клипа на маята кола. Редактирано 30 Юни, 2013 от toto555 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #3 Отговорено 30 Юни, 2013 Ако не ме лъже памета,трябва да дадеш аванс 4 градуса от раздвижното колело 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeFi's Garage 280 #4 Отговорено 30 Юни, 2013 А пък мен ако не ме лъже , с тоя "сток з6 бин" колата ти не е близо до максимума си 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
toto555 8 #5 Отговорено 2 Юли, 2013 Ето и клиповете http://www.youtube.com/user/MegaToto555/videos Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #6 Отговорено 2 Юли, 2013 Аз залагам на "леко" пренатегнат ремък 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
toto555 8 #7 Отговорено 3 Юли, 2013 С шума работите ги по изясних- съвкупност от пренатегнат ремък и обтяжна ролка,но изникна нещо ново като мине 3500 оборота, оборотомера полудява ( показва различни произволни показания ) .Правилно ли съм се насочил към делкото или има и друга причина. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове