Jump to content
Guest naYavorTa

Да я продам ли или не - труден избор

Recommended Posts

Guest naYavorTa

Какво бихте ме посъветвали за горното питане: ''Да я продам ли или не - труден избор''

А ето и причината за голямото ми чудене какво да правя:

http://www.tuning.bg/forum/garage.php?mode...le&CID=1101

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest naYavorTa

Малко разяснения по темата:Както съм написал по-горе трудно ми е да реша дали да я продам.Чакам да ми внесат друга кола,но нали още не е много ясно как ще е след нова година с акциза.Така че ме е страх да не се вкарам в някоя куца сделка.А освен това моето зверче съм го нагласил доста,и като си помисля че ще почвам всичко отначало лошо ми става...Засега искам да проверя има ли интерес към моята машина и след ЧНГ я пускам за продаване /ако имам възможност да купя нов внос /. Двигател 2.0 16в 140кончета и 4завиващи колела. :stupid:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest prelude

Приятелю,предлагам ти на следващата среща да повозиш някой ако има интерес или се чуди какво представлява един такъв прелюд.даже можеш да им дадеш да покарат малко мотокара ама само малко,за да не се пристрастят.колата е страхотна,но повечето хора не са запознати с нея.затова нека я усетят със собствените си сетива.успех с продажбата макар и да се чудя как може да вложиш токова пари в нея и да я продадеш накрая.хора,някой може да намаже добре гледана кола от цялата работа.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

колата е ясно че е страхотна и не трябва да я продаваш :stupid: , но все-пка колко пари можеш да й искаш каква е нормалната цена за добре поддържана такава ?

Редактирано от lookcho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest naYavorTa

Благодаря на колегите Prelude и Lookcho за отзивите.Този модел /Prelude 3g/ наистина води до пристрастяване,защото откъдето и да го погледнеш си е един различен автомобил.И за да го усетиш трябва да навъртиш някои и друг километър с него.Мощноста му е достатъчна за да се забавлява човек добре по нашите пътища.А за маневреност мисля не е нужно да обяснявам при наличието на четири завиващи колела.За цената - около 5000лв.Може би и лек коментар,въпреки че ми струва на мен много повече.А причината за евентуална продажба е че ще купувам още един Prelude,с малко повече екстри. :stupid:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MAD DOG

Ако те интересува моето мнение,не продавай.Особенно такава читава машина,която познаваш и в която си вложил толкова пари.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest naYavorTa

Ако те интересува моето мнение,не продавай.Особенно такава читава машина,която познаваш и в която си вложил толкова пари.

То и аз така мисля,но отскоро сме в къщи с ново попълнение - младеж на вече 5мес :newbie: ,които не виждам как ще го карам с мен през лятото в кола без клима.А се налага - баби и други роднини в В.Търново,а лятото пътувам по работа до Несебър и всички са с мен.Е това е положението. :stupid:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Noodle
:P Ако в липсата на климатик е проблема не е ли по-лесно да си намериш климатик, вместо да сменяш колата?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

само да вмъкна че Хронос-а си продава неговия... има климатик ако не се лъжа и просто ще ти е една крачка напред... следващия модел ( 4ген), пак ще си имаш 4 завиващи но с малко повечко кончета :punk:Е, цената не е от най-ниските, но това вече опира до въпроса дали си струва, а онази определено си струва парите. Потърси в "Купува/Продава" ако те интересуваИначе по темата: Е как да те посъветвам да я махнеш като съм убеден че такова усещане няма да намериш. Е... освен в друг прелюд. Крастата си е краста :P Сега не усещаш че сърби щото си я начесваш всеки ден :tooth:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest naYavorTa

:P Ако в липсата на климатик е проблема не е ли по-лесно да си намериш климатик, вместо да сменяш колата?

Проблема е че съм си харесал по-нова кола,която чакам да докарат.По описание на търговците мн добра с клима и автопилот,но нали всеки си хвали стоката.Така че докато не я видя не мога да взема решение. :P

само да вмъкна че Хронос-а си продава неговия... има климатик ако не се лъжа и просто ще ти е една крачка напред... следващия модел ( 4ген), пак ще си имаш 4 завиващи но с малко повечко кончета :punk:Е, цената не е от най-ниските, но това вече опира до въпроса дали си струва, а онази определено си струва парите. Потърси в "Купува/Продава" ако те интересуваИначе по темата: Е как да те посъветвам да я махнеш като съм убеден че такова усещане няма да намериш. Е... освен в друг прелюд. Крастата си е краста :beer: Сега не усещаш че сърби щото си я начесваш всеки ден :tooth:

За колата на Хронос-а за съжаление не ми достигат средства,иначе и според мен е наи-добрият избор.А колкото до смяната - не е трудно да се сети човек /ако ме познава/ че и следващата ще е Прелюд. :fun:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest prelude

Колега,трябва да решиш скоро защото май съм намерил потенциален купувач:Pдаже имаше вероятност да ти званя за оглед още днес,но явно са заети момчетата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest naYavorTa

Колега,трябва да решиш скоро защото май съм намерил потенциален купувач:)даже имаше вероятност да ти званя за оглед още днес,но явно са заети момчетата.

То време за тестове сега трудно ще се намери поради следните причини: :) :):):):) А дали ще я продавам ще съм наясно след около седмица,но ако някои има желание да се повози на :) може и по-рано.Малко емоции никога не са излишни. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

Аз като собственик на същата бих казал да не я продаваш :) Моята няма 4 завиващи и ако като идвам към София не си я продал бих се радвал да ме повозиш да видя за какво иде реч :) И аз имам един евентуален купувач по принчип :) Ако искаш пусни ми номера си на лично да се видим като идвам към София :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...