Jump to content
Март0

Прекъсване на d15b2

Recommended Posts

Здравейте колеги, вчера се сдобих с първата си кола - Honda 5gen. d15b2 и когато е на бензин ми светва чек-а и на 3500 оборота прекъсва, все едно е в прекъсвач, но по - бавно, а на газ нямам никакъв проблем. Предишния собственик ми каза, че така е купил колата и я кара на газ и не му пречи, но аз искам всичко да си е в ред и ще помоля ако някой знае решението на проблема ми да го сподели, защото все още съм доста "Бос" в нещата. Благодаря предварително. :)/>

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Разчети каква грешка дава колата. Включва се в авариен режим и заради това бие прекъсвач на 3500 оборота на бензин, а на газ не може да ти спре подаването на горивото и заради това имаш повече обороти. Под жабката имаш 2 букси. Едната е с 3 кабелчета, а другата с 2. Даваш на късо(с кламер, жичка) буксата с 2-те кабелчета, даваш на контакт и започваш да броиш миганията на лампичката на чека. Дългите мигания са ти десетите, късите едениците. Например четири дълги и пет къси са ти грешка 45. Може и да има повече от една грешка, ще има пауза между тях. След това можеш да намериш коя грешка какво означава чрез търсачката или да я напишеш в темата и някой благосклонен колега да ти каже. Поздрави :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди малко свалих жабката и не мога да разбера коя точно букса трябва да окъся. Ето линк със снимки на кабелите, бихте ли ми казали коя точно букса трябва да окъся, че ме е страх да не направя някоя беля. Снимките

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не ми отваря линка със снимките. Не е трябвало да сваляш жабката просто бъркаш в десния и долен ъгъл под нея.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...