Март0 0 #1 Публикувано 26 Юни, 2013 Здравейте колеги, вчера се сдобих с първата си кола - Honda 5gen. d15b2 и когато е на бензин ми светва чек-а и на 3500 оборота прекъсва, все едно е в прекъсвач, но по - бавно, а на газ нямам никакъв проблем. Предишния собственик ми каза, че така е купил колата и я кара на газ и не му пречи, но аз искам всичко да си е в ред и ще помоля ако някой знае решението на проблема ми да го сподели, защото все още съм доста "Бос" в нещата. Благодаря предварително. :)/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_lv 107 #2 Отговорено 26 Юни, 2013 Разчети каква грешка дава колата. Включва се в авариен режим и заради това бие прекъсвач на 3500 оборота на бензин, а на газ не може да ти спре подаването на горивото и заради това имаш повече обороти. Под жабката имаш 2 букси. Едната е с 3 кабелчета, а другата с 2. Даваш на късо(с кламер, жичка) буксата с 2-те кабелчета, даваш на контакт и започваш да броиш миганията на лампичката на чека. Дългите мигания са ти десетите, късите едениците. Например четири дълги и пет къси са ти грешка 45. Може и да има повече от една грешка, ще има пауза между тях. След това можеш да намериш коя грешка какво означава чрез търсачката или да я напишеш в темата и някой благосклонен колега да ти каже. Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Март0 0 #3 Отговорено 27 Юни, 2013 Преди малко свалих жабката и не мога да разбера коя точно букса трябва да окъся. Ето линк със снимки на кабелите, бихте ли ми казали коя точно букса трябва да окъся, че ме е страх да не направя някоя беля. Снимките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_lv 107 #4 Отговорено 27 Юни, 2013 Не ми отваря линка със снимките. Не е трябвало да сваляш жабката просто бъркаш в десния и долен ъгъл под нея. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове