Jump to content
Guest r2d2

Малко компетентна помощ

Recommended Posts

Guest r2d2

Значи имам следния проблем. Баща ми има6е една лада която отдавна е изчезнала от лицето на земята (продал я е без да я прехвърли) и със сигурност ве4е е минала през кремиковци. Но все още и тече данък. Има ли на4ин да се вземе от кат бележка 4е тази кола е бракувана (спряна от движение или нещо такова) та да се отчисли от данъчното. Лошото е че нямам никви документи или номера.Не са и сменявани и номерата разбира се и нетрябва ли да е по лесно.Ще се радвам ако някой може да помогне!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

Значи имам следния проблем. Баща ми има6е една лада която отдавна е изчезнала от лицето на земята (продал я е без да я прехвърли) и със сигурност ве4е е минала през кремиковци. Но все още и тече данък. Има ли на4ин да се вземе от кат бележка 4е тази кола е бракувана (спряна от движение или нещо такова) та да се отчисли от данъчното. Лошото е че нямам никви документи или номера.Не са и сменявани и номерата разбира се и нетрябва ли да е по лесно.Ще се радвам ако някой може да помогне!

Ако е спряна от движение или бракувана може да ти се извади документ от КАТ,но иначе не :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest r2d2

Ако иде собственика но без номера или талон може ли да я спре от движ. или бракува.Като е със старите номера зна4и не се кара. Иначе невиждам оправия.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

Ако иде собственика но без номера или талон може ли да я спре от движ. или бракува.Като е със старите номера зна4и не се кара. Иначе невиждам оправия.

Без талона няма да стане :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01

Без талона няма да стане :)
а ако се обяви за открадната с документите не би ли могло то е ясно че ще има глоба за загубените документи ама да се свърши работа

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

Без талона няма да стане :D
а ако се обяви за открадната с документите не би ли могло то е ясно че ще има глоба за загубените документи ама да се свърши работа
;) Може ....може :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Restless

ама първо я зястраховай! LOL :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest r2d2

Казаха ми 4е се пуска молба за издирване и с тази молба се отива в кат и се бракува.След нова година 6те ходя да видя какво 6те стане .Благодаря на всички за мненията.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

Казаха ми 4е се пуска молба за издирване и с тази молба се отива в кат и се бракува.След нова година 6те ходя да видя какво 6те стане .Благодаря на всички за мненията.

Моля!!!:P Пак заповядай :tooth:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gore6tiq

Само да ти припомня за един член от НК за даване на неверни данни Чл. 290. (1) Който пред съд или пред друг надлежен орган на властта като свидетел устно или писмено съзнателно потвърди неистина или затаи истина, се наказва за лъжесвидетелствуване с лишаване от свобода до пет години. А ти се прецени за последствията

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Restless

е, айде сега, башибозука изнесе държавата, човека за да бракува Лада на стойност 200лв макс какви гимнастики трябва да прави :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

е, айде сега, башибозука изнесе държавата, човека за да бракува Лада на стойност 200лв макс какви гимнастики трябва да прави :P

прав си но нали знаеш че дребните хора винаги го отнасят :tooth:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gore6tiq

Само го предупреждавам са евентуалните последствия, а той си има глава на раменете и предценява сам.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest descender

1.Никой нормален издирвач няма да ти обяви табелите за издирване.2.Поне в КАТ-ПП Силистра всички МПС със стария образец контролни табели са служебно спрени от движение от 10.11.2006 г.3.Идете в поделението на КАТ ПП където е регистриран автомобила и вземете "УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА СОБСТВЕНОСТ" и същото представете в данъчна служба за отчисляване на автомобила от данъци.Натрупаните досега данъци неизбежно ще платите.4 Поне за сега са слухове ,но се говори ,че след влизането ни в ЕВРОСЪЮЗА ще бъдат бракувани служебно всички автомобили със стария вид регистрационни табели.5.Когато продавате автомобил сключвайте нотариално заверен договор за покупко продажба за да не плащата после чужди борчове.

Редактирано от descender

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest r2d2

Ходих в КАТ и там ми казаха за да ида в полицията и т.н. Иначе друг начин нямало.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest charlie

Не знам дали ще е полезно, но ето подобен филм който съм преминал преди 3 години:http://clubf1.net/forums/index.php?showtopic=5264с заветната бележка от Полицията се развръзва възела, но преди време сега уж нали сме в Европа, ама надали нещо е по различно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...