Jump to content
Guest enigma

проблем със д13б2

Recommended Posts

Guest enigma

имам вапрос4е кам феновете със'' :) д13б2''

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest enigma

пи4ове като настъпа хонди4ката на пета предавка до ламарината :) пове4е от 140 неможе да направи.като я вкарам на 4етварта в обороти прави 160.максимално сам правил 180. :D за6то е толкожа мартва на 5 предавка.ина4е хонди4ката не гори грам масло,за 9 месеца от както я имам и напраих 40 000,невероиатна кола. по принцип така ли се ускориават ''д13 б2'' 7г, на пета предавка или не6то не е в ред.благодариа предарително

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest enigma

искам да кажа 5 генерациа :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

пи4ове като настъпа хонди4ката на пета предавка до ламарината :) пове4е от 140 неможе да направи.като я вкарам на 4етварта в обороти прави 160.максимално сам правил 180. ;) за6то е толкожа мартва на 5 предавка.ина4е хонди4ката не гори грам масло,за 9 месеца от както я имам и напраих 40 000,невероиатна кола. по принцип така ли се ускориават ''д13 б2'' 7г, на пета предавка или не6то не е в ред.благодариа предарително

Колега, все пак не забравяй,че колата е 75к.с. ;) Много ясно,че на 5-та няма да ти ускорява тъй както на 4-та :D Ако искаш да ускорява повече и да върви повече да си си взел ЦРХ или Прелюд,където мощноста е значително по голяма.....или Сивик ,но ВТИ ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest enigma

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest enigma

то е така пи4 и ти благодариа за вниманието, но мисалта ми е за6то на 5 по равен у4астак не може да направи 180 като натисне6 педала до краи а трябва да и помагам с 4 предавка.все си мислиа 4е не6то не е наред

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

ами щото колата ти е 1.3 и е 75кс. а и пета е подържаща скорост.нищо и няма ръчкай и тва е :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

според мен нещо не и е нарет :D моита си набира и на 5та ;) и прави 200км макс :) трябва да я водиш на доктор ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cls

според мен нещо не и е нарет :D моита си набира и на 5та ;) и прави 200км макс :) трябва да я водиш на доктор ;)

Така е.Трябва да върви повече.На доктор.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01

Май товоята нещо не е в ред да не би да не е вече 1.3 и 75 коня ;)защото и при мен е същото макс 170км/ч на 5-та и 190км/ч на 4-та и като превключвам при 190км/ч от 4-5 ми пада скоростта според мен и няма нищо на твоята машинка ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

еми няма солук горкичката :) все пак 1.3 75к.с. нормално е на 5та особенно да ти замира.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

Няма и нищо на колата,недей си усложнявай живота пич!!!! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest semionov

Не е нормално, трябва да може повече. И други с д13 казаха че са вдигали повече. Аз лично съм правил 150. Можеше още, но съм нов и ме е шубе :)Най-лесно е да отидеш при доктор.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stef

стига бе на кво го направихте човека - на 5та да не може над 140 да направи щото била 75 к.с. и пета е само за нанадолнище :eat::stupid::tooth: набира си на 5-та до 180, е вярно не става за 10 секунди, ама определено при 140 разбираш, че може още ! Не знам какво не й е наред, но пета не е само за нанадолнище :bash::newbie::boxed:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest enigma

Не е нормално, трябва да може повече. И други с д13 казаха че са вдигали повече. Аз лично съм правил 150. Можеше още, но съм нов и ме е шубе :boxed:Най-лесно е да отидеш при доктор.

а бе маи 6те се ходи на доктор :tooth: .сигорен сам 4е не6то и куца би трябвало пове4ко да варви.брат ми има рено 19 1.4 енерджи като го натисна на 5 предавка от 80 до 190 си ги прави.някои има ли представа този сервиз за хонда на булевард ''ГМ-ДИМИТРОВ'' до студенски град дали е 4итав :stupid: или пак друга ва6а идея.МЕРСИ :newbie:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest RoadRaceR

стига бе на кво го направихте човека - на 5та да не може над 140 да направи щото била 75 к.с. и пета е само за нанадолнище :lol::stupid::eat: набира си на 5-та до 180, е вярно не става за 10 секунди, ама определено при 140 разбираш, че може още ! Не знам какво не й е наред, но пета не е само за нанадолнище :boo::newbie::bash:

:tooth: ..м дааам ! Да не отваряме темата за "лютеницата" ! :boxed:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...