kitu 30 #1 Публикувано 24 Юни, 2013 Привет колеги, историята е следната: от доста време събирам части за турбиниране на моята д16-ка. И моите приятели ме изненадаха с колектор. Да ама аз си бях поръчал една седмица преди това съвсем същия :rolleyes:/>/> . Общо взето наистина стана изненада. И сега имам два. И единия е излишен. - колектора пасва на всички едновалови d-серии, за двуваловите не знам. - има изход за 38мм. външен wastegate - подходящ за Т3/Т4 турбини (така се води) Слагам снимка от интернет, защото фотоапарата ми не е при мен, но на следващия UP ще снимам. Снимката се припокрива на 100% с това което продавам. Колектора е гол, няма крепежи или гарнитури. Оригиналната опаковка я няма също. Колектора е нов, не е ползван. Цена: 175лв. Контакти: Л.С. за предпочитане, но може и на телефон 0885 699 128. От София съм и работя с куриери 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kitu 30 #2 Отговорено 1 Юли, 2013 Приемат се коментари Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kitu 30 #3 Отговорено 8 Юли, 2013 Промо цена: 145 лв. * става дума за чисто нов турбо колектор! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kitu 30 #4 Отговорено 16 Юли, 2013 (Редактирано) Турбо-промо цена: 140 лв. * става дума за чисто нов турбо колектор! Редактирано 16 Юли, 2013 от kitu Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kitu 30 #5 Отговорено 22 Юли, 2013 * Цената започва да пада регулярно със всеки UP. Ако чакате да падне много, някой просто ще ви изпревари. стъпка надолу: 136 лв. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kitu 30 #6 Отговорено 6 Август, 2013 Продаден!Ключ, моля. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове