Jump to content
Guest зарон

Температурен режим на Д14А4

Recommended Posts

Guest зарон

Честита коледа колеги! През последните няколко студени дни ми се появи проблем при постигането на нормален температуренрежим на двигателя. Стрелката на уреда едвам прехвърля второто деление а като увелича малко-повече скоростта пада и под него да не говорим че парно почти няма. Къде може да бъде проблема?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest REDPOWER

Честита коледа колеги! През последните няколко студени дни ми се появи проблем при постигането на нормален температуренрежим на двигателя. Стрелката на уреда едвам прехвърля второто деление а като увелича малко-повече скоростта пада и под него да не говорим че парно почти няма. Къде може да бъде проблема?

Ходи и си купи един термостат и си го смени и всичко ще си е О.К.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest хари7

Честита коледа колеги! През последните няколко студени дни ми се появи проблем при постигането на нормален температуренрежим на двигателя. Стрелката на уреда едвам прехвърля второто деление а като увелича малко-повече скоростта пада и под него да не говорим че парно почти няма. Къде може да бъде проблема?Ами и при мен е са6тия проблем,но просто все не ми остава време да си купя нов термостат,ина4е няма от какво друго да е...като изляза на изванградско-направо се смразява !!! така е кофти за двигател4ето.Временно спасение е едно картон4е на радиатора отпред :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest зарон

Много ви благодаря, а ще ми светните ли от къде мога да купя термостата?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest hEka

от близката бакалия ... :) шегувка ... ами понеже не си писал от де си ще трябва да кажеш, за да може някой от съответния град да те упъти :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest зарон

От София съм. Извинете но нямам опит във форума.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...