Jump to content
Guest PARADOX_sf

Кво праиме с тая среща?

Recommended Posts

Guest PARADOX_sf
Публикувано (Редактирано)

Начи до колкото разбрах националната среща е на Юндола. Къде по-точно??? Колко човека са в стая, кви са условията, кой ги резервира, при кой капарираме? Цени? Абе изобщо кво правиме?Датите са 20,21,22 или?Удобни ли са ви тия дати в пиковия момент на отпускарския период?

Редактирано от PARADOX_sf

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Daisy

Ами за мен мястото и датите са абсолютно ОК.Кажете кого да тормозим за резервациите и парите и да действаме! :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Мисля че решаването за място не е проблема , А кой ще се наеме със задачата да резервира места и да отиде до местата да види какви са условията После , хубаво решли сме къде ще е мястото,ами като им изтръскаш да кажем ( и дано) 100 места за резервация ония много ясно че ще кажат дайте капаро и т.н. затова човека който регистрира трябва да има поне 1/4 от цялата сума за да резервира местата и после разбира се да му се отплатим , НО ако няма възможност човека Има още няколко детайли които са важни и трябва да се решят

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen
Отговорено (Редактирано)

ако се вземе решение за Юндола,или яз Батак, аз се наемам да покрия капарото на стотина човека, само искам отделна тема за потвърждаване на заявките(този път сигурни), щото не ми се гори с някаква сума ;) нека там всеки да пише точно колко хора води и за кои дни иска нощувкис Rebel ще отидем там,където се реши и ще резервираме места за спане,а ако желаете не е лошо и ресторант да се резервира,да не пием по поляните :drunk:но за централна България нищо не мога да направя,понеже до колкото са ми познати тези местности,там и няма възможност да подслонят толкова паплач :pirate::pirate::pirate::pirate::pirate::pirate::pirate::pirate::pirate::pirate::pirate::pirate::pirate::pirate::pirate::pirate::pirate::pirate::pirate::pirate::pirate::pirate::pirate::pirate::pirate::pirate: ...................... :tooth:

Редактирано от Майна 6-та генерация

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec
Отговорено (Редактирано)

До кога ще тече тази анкета?има ли срок или? :pirate::pirate:От няколко дена близо седмица не е мръднала дали всички са гласували?

Редактирано от V-tec

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

на приказки всички сме силни.на дела.................................... :pirate:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...