Jump to content
Guest eternity

колко ви струва поддражката

Recommended Posts

Guest eternity

откраднах я от опел форума че мн ми хареса ето и пример оттамhttp://www.opelclub-bg.com/forum/index.php?showtopic=4635извинета ако има вече такава тема не сам я видял и да я истрият модераторите ако е така :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

Темичката може да ни бъде полезна,но полезно ще бъде и да си попълниш профила :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CHIPSI

Ами аз ще пусна мнение по темата , но до момента не мога да изчисля точно коко ми е поддръжката , защото до сега откакто съм я взел(преди 1г.) (3-то поколение) само влагам в нея , но ваче мисля че съм готов,т.е. трябва само да сипвам гориво и да я карам - яко.От тук натам ще следя всеки разход и поддръжка , и мога точно да кажа кое-колко е :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest eternity

погледнете примера и даваите.........

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Soichiro

Не съм много убеден,че ще ни е от полза.Ако говорим в конкретния случай за Опел,техните части са на смешни пари.Плюс това при нас всеки се спасява откъдето може>пример от Америка,така че е доста относително.Другото е,че нашите не се трошат,както немските боклуци,ако трябва да направим паралел стях.И личното ми мнение е,че не съм си купил такава кола защото има евтина поддръжка,от каквото се ръководят повечето "горди" собственици на "ОРЕЛ" и други такива трудно наречени-АВТОМОБИЛ.Аз се кефя на колата си и не ми пука. !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PRO-DRIVER

откраднах я от опел форума че мн ми хареса ето и пример оттамhttp://www.opelclub-bg.com/forum/index.php?showtopic=4635извинета ако има вече такава тема не сам я видял и да я истрият модераторите ако е така !!!

за сивика не пове4е от 4000 лева 1 комплект нови 10 комплекта стари гуми 1 цяла предница 1 цяла задница гарнитури по мотора све6ти кабели капа4ка пак комплек само шарнири нови гърнета от нераждавеика 60мм 4 смени на масло (мотул) лагери на предните главини 4комплекта предни наклатки 2 задни, ман6они за карета жила за ръ4на и два три пъти лепих стоповете и фаровете 4е пропускаха както и вси4ки ремъци по 1 път и едно динамо а е едни нови 4иста4ки 24лв :worthy: това е от 1 година за горивото и актовете отделно :plane:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната

за сивика не пове4е от 4000 лева

..... :drunk: Хората за тия кинти 3 оРела ще си купят бре, ква е таа поддръжка !!! Сивика ми струва за 4г само консумантиви и бензин, т.е. средно по 2 смени на масла и филтри годишно са около 200лв, ремък + ролка струваха към 70-80лв, накладки предни 40лв, ааа и 2-3 накрайника и шарнира по 24лв......това е + бензин 7/100 градско......... за 100.000км = 7000л = 10-12000лв :beer::plane::zen::worthy: ..........егати по-добре да не бях смятал :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest STANCHOYO

На моита сьм сменил спирачните дискове-80лв,два шарнира-70лв,една селенова втулка-30лв,лагер на предна главина-70лв,задна главина с лагер-115лв,предни и задни накладки-60лв,това преди 2год когато я купих.От тогава само текущите масло,филтри,ремьк,бензин и няколко акта-останах без точки зариди последните НЯКОЛКО.Сега са наред гумичките на клапаните,ама след нова година.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest prelude

от 2004-та година я имам и ми е излезнала 20 000лв до сега като това включва и колата!!!тези от Опел могат за толкова сигурно цял завод да вземат,но не ме интересува-мойта кола е по-надеждна и приятна дори и от последните опели дето се пръкват от там.пък и хич не прилича на опел :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Хонда Лого - 2002-та ( май ) година е във фирмата на 15 000 км купена от бултрако , сега е на 170 000 !!! -Консумативи / масла , филтри / те са на всяка смяна по 60 лв грубо с филтри от Германия оригинални на Хонда :worthy: и масло Валволин -Свещи : две смени за сега по 30 лв на смяна -Ангренажен ремък : 60лв-Дюза на 3-ти цилиндър : 440 лв от Бултрако :plane: -Предно стъкло : 250 лв с монтаж в Кобра -Дясно огледало , стъкло : не знам , питайте застрахователя , само си спомням , че огледалото струваше към 400 лв и пристигна от Гърция след 3 седмици !!!-И сега и ламбда сонда : 420 лв от Германия :drunk: Ами това е май :beer: Хонда Сивик 5г 1992г. , купена 2003г. на 160 000 км. - сега на 220 000 км :zen: -Консумативи - Масло Мотул 6100 10-40 58 лв 4литра / толкова май беше / , веднъж спортен филтър ментак 35 лв :huh: и маслен такъв по 10 лв грубо -Свещи : две смени по 35 лв на комплект-Термостат : 60 лв от Бултрако-Изправяне на стари спирачни апарати : 2х10 лв-Спирачни апарати : 60 лв втора ръка -Спирачни дискове : 100 лв-Накладки : към 40 лв-Съединител Дайкин : 250 лв-Преден фар/мигач и калник : 150 лв всичко :bg:-Боядисване цялостно : 600 лв-Тенекиджийска работа : към 150-200 лв И сега ако почна с тунинга и ще срина всякакви надежди на хората :) но грубо около 5000 лв :D;)

Редактирано от Tino

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest arsen

Колата я имам от една година и сам сменил следните неща:4 гуми Мишелин Energy -480лвРадиатор Воден -215 лвНаковаване на накладки -40 лвМасло смяна- 40 лвБоя епоксидна смола, шкурки,грунд,лак,шпакли,и други -100лввъздушен филтър свещи- 50лвгърне задно-130лвДруги неща към 100лвРазход 7-8 в града извън 5-6 .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...