меропс 0 #1 Публикувано 17 Юни, 2013 Здравейте, след дълги разговори с майстори реших сам да се заема с ремонта на хондичката, имам сантимент към него и реших да го пусна в движение. Та по темата, стигнах до там че не мога да извадя коляновия вал от страната на ремъка, има едно колело / за скоростите/ което не мога да разцепя, моля ако някой знае как става да помага. Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Triple "H" 47 #2 Отговорено 18 Юни, 2013 Дай снимка!Би трябвало да излезе с почукване, ако всичко си развил! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ObiChLiFk0 495 #3 Отговорено 18 Юни, 2013 Шпонка ... ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ryuugan 251 #4 Отговорено 18 Юни, 2013 (Редактирано) Колега, тая работа не знам как я мислиш, но ремонт на колянов вал не е шега работа. Ако го правиш за първи път и няма някой с богат опит до теб, ремонта може и да няма особен ефект.Давай снимки, освен съвети, да има нагледно какво не трябва да се предприема самостоятелно. Не, че съм негативно настроен, просто това не е работа за незнаещи и очевидно неможещи. Редактирано 18 Юни, 2013 от Ryuugan Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Х.Ставрев 76 #5 Отговорено 18 Юни, 2013 ако не стане със скоба за магнет ако изобщо си стигнал до такъв етап ако ли не ти трябва лагерна скоба и въпреки това качи снимки ,едно е да ни го обясниш друго е да ни го пкажеш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове