CRX-KILLER 0 #1 Публикувано 14 Юни, 2013 Здравейте.Като сменям на дълги ми гасне лявата крушка.Гледах всички бушони са здрави.Мисля,че е проблем в кабелите или буксите точно до самине бушони, не знам какво да пипна точно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rockton 12 #2 Отговорено 15 Юни, 2013 .Мисля,че е проблем в кабелите или буксите точно до самине бушониКабелите е нвъзможно да прекъснат или изгорят, ако е така ще имаш запалена инсталация, провери най напред конектора на самата крушка, след това по веригата конектора къмсамият ФАР(ако има такъв) предполагам има конектори и по инсталацията в ДВГ-отсек , докато стигнат до таблото с предпазителите и релетата, после тях и накрая стигаш до превключвателя за светлините. А иначе проблема може да е глупав...провери ли дали е здрава самата крушка??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Silvergreen 3 #3 Отговорено 16 Юни, 2013 Да и аз залагам на крушка. Нали Н4 е с две жички, ако е изгоряла тази на дългите е нормално да не свети фара при включени дълги. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mickelangelo 2 #4 Отговорено 17 Юни, 2013 крушка ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ObiChLiFk0 495 #5 Отговорено 29 Юли, 2013 абе не знам ... имам същия проблем от 3 дни насам ... смених крушката ... файда ЙОК , предпазителите са здрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове