Jump to content
Guest cK1

Конденз във фаровете

Recommended Posts

Guest cK1

Здравейте колеги ! Напоследък имам страшно много конденз във фаровете , запотяват се , а днес дори имаше капки все едно съм ги измил отвътре.Знам че това прецаква рефлектора , а се чудя дали не ми изгоря вчера и крушката заради това , по-скоро се съмнявам , но .. знам ли :D . А ако се прецака рефлектора е кофти защото фара свети като свещ ;) затова ако някой знае как да се справя плс да сподели ще съм благодарен. не ми е спукан фара и капаците отзад уж се затварят добре , силикона който лепи стъклото за задното тяло май се е прецакал.. ?? не знам от къде влиза деаа ??

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Soichiro

Колега, при всички Акорд-и е така,поне колкото познавам и съм виждал.Отзад на фара,на самия капак за смяна на крушките има канал,който е отворен надолу.Аз този канал съм го затворил със силикон,но си провери и уплътнителя,който уплътнява въпросния капак с фара.Може би канала е оставен за охлаждане или за нещо друго,но факт е че спират да се потят фаровете.Успех

Редактирано от Soichiro

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest porostorm

Здавейте!Аз карам Rover 600 SDI и също забелязах конденз по фаровете(те май са еднакви с тези на акорда), така че колегата май е прав, че при всички е така. Иначе благодаря за съвета и аз ще погледна за такъв отвор

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

според мен първо си подсуши хубаво стъклото със сушоар и после си погледни от зад капачката да не ти е завартяна на някада в страни.мисля че отвора трабва да гледа на доло и в никакъв случай не го запушвай защото от топлото и студеното се получава конденса когато се срещнат и ако няма от каде да се изпари............

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...