Jump to content
Guest kamenski

нещо скарца

Recommended Posts

Guest kamenski

неска както си карам и по едно време на един завои нешо почна направо да стърже викам си не е от мен но на следващи завои пак почна да стърже сякаш метал се тарка в метал и като натисна спирачката спира дали са накладки или незнам ако някаи знае кво е да помага че ..... :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest marcinqra

възможно е да е от накладки,само на завои ли ти скърца!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vex

при мен се получи подобна ситуация. накладките когато свършват имат предупредителна пластина която започва да стържи. при мен в самото начало така се чуваше от време на време при определени ситуации (завои) и при натискане изчезваше, следвашият етап като натисна и тогава стърже... -> нови накладки :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest atanasbe

или карета или накладки първото не ти го препоръчвам ама се предполага че е второто :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Soichiro

Това са пластините на накладките.Аз ги отчупих,защото са почти на половина.Нотрябва да се следят колко са се износили.Пластините са достъпни-сваляш само колелото.П.П. Нямам спомен на вътрешната или на външната накладка беше пластината.Май на вътрешната

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kamenski

благодаря ви много неска ще сваля гумата и ще видя от какво в дано са накладките :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

аз го изпитах същото нещо миналата седмица.пластината е от вътрешната страна. аз я изкривих с клещите :angry:, защото не можах да ги сменя тогава.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Restless

аз го изпитах същото нещо миналата седмица.пластината е от вътрешната страна. аз я изкривих с клещите :D, защото не можах да ги сменя тогава.

ориентировъчно колко е разумно да се кара след такава операция? моите накладки са още на 2К :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Soichiro

Зависи от материала на накладките и как караш.Но пластините започват да стържат по диска ,когато остане 1/3 от накладката-а това е все още рано за смяна на накладките.Ако редовно си инспектираш колицата,няма да се стигне до надиране на диск,заради износени накладки.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kamenski

покарах я неска още малко и спря да скарца :angry: но утре ще ги сменя. Но незнам кви да си зема ся изчетох повечето теми из форума за това какви накладки са хубави но тука не намерих имаше само нк маи беше някви немски казаха ама са 50лв. и някви италиански аама как се казваха маи симон или нещо такова та ако някои може да ми препорача или да каже в русе от каде да си зема :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Soichiro

Колега,аз съм с NK.Засега се държат добре.Търси ги евентуално на площад "Дунав".Провери също по "Славянска" вдясно-мисля,че имат Lucas.Ако имат за Хонда вземай тях.Успех!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kamenski

благодаря ти много ще видя и там :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01

покарах я неска още малко и спря да скарца :cool: но утре ще ги сменя. Но незнам кви да си зема ся изчетох повечето теми из форума за това какви накладки са хубави но тука не намерих имаше само нк маи беше някви немски казаха ама са 50лв. и някви италиански аама как се казваха маи симон или нещо такова та ако някои може да ми препорача или да каже в русе от каде да си зема :)

Нека ти кажа какви не трябва да си взимаш и те са точно тея симон аз съм със тях е няма такива скърцачки сложих ги края на лятото майстора ми каза да ги покарам около 1к км и щели да се оправят е да ама не вече минах 7к и няма разлика при леко и плавно спиране скърцат като за световно а ми взеха за тях 40лв само за предните задните ги взех от магазина за японски и американски части в красно село срещу училището не си спомням кое беше срещу него е един от магазините на платан та и от там няма да си взема накладки повече уж зех нови а те по-тънки от оригиналните почти наполовина

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...