Dragijev 50 #1 Публикувано 4 Юни, 2013 Привет, колеги.От известно време ми присветва лампата на ABS-a. Не свети постоянно, но от време на време светва и ABS-ът спира да функционира. Ходих да сменям масло и биалетки днес и хората от сервиза ми казаха, че заден ляв сензор на ABS-a е за смяна. Цената му е малко неприятна 450лв, та въпросът ми е дали има смисъл да търся 2ра употреба? За момента мисля да карам така, докато не откаже тотално и тогава да го сменям, но пък не съм и убеден колко е безопасно. ПоздравиРадо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alman 20 #2 Отговорено 4 Юни, 2013 Ами, втора ръка не вярвам да исскат повече от 100лв, но при условие, че гопробваш и работи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragijev 50 #3 Отговорено 4 Юни, 2013 Притеснява ме, че и да работи пак може след 1-2 месеца да даде фира ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
swartalf 241 #4 Отговорено 4 Юни, 2013 Аз си взех втора употреба за 40 лева от едни скъпари - може и за по-малко да се намери (за CR-V). Вече 4-5 месеца работи безпроблемно, пу пу да не му е на уруки. Принципно на тоя тип датчици просто няма какво да им се скапе, но и нямаш гаранция, че като го вземеш ще ти изкара повече от седмица... Все пак при цена на нов 450 лева ще сменя 10 втора употреба - все някой ще работи Иначе като го премериш трябва да е между 0,8 и 1,2 килоома ако не се лъжа, за да работи коректно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragijev 50 #5 Отговорено 4 Юни, 2013 Ами ходих в ЮбиКо, хората ми казаха, че нямам никъде прекъснати кабели, просто датчикът си е заминал (или е тръгнал да си заминава). Ако намеря на тази цена от морга, определено бих пробвал 1 път да видя дали няма да мине номера : )Swartalf ти от коя морга го взе твоя, ако можеш да ми кажеш : ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове