tuntov_jr 15 #1 Публикувано 3 Юни, 2013 Здравейте, днес ми се случи нещо неприятно. Докато паркирах сивика(6-та хеч) и си ударих заднатя броня. Леко е сцепена. Та може ли да ме насочите към някой човек който лепи брони. Живея в софия. Утре може да кача снимка на пукнатата броня, че днес не ми беше до снимки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hippo 1 #2 Отговорено 4 Юни, 2013 Има на Сточна гара, като излезеш от кръговото посока ул. Козлудуй, веднага в дясно, преди автомивка има една.Надявам се че не са затворили и още работят. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
karlos13 0 #3 Отговорено 4 Юни, 2013 Здавеи колега,аз също лепя брони .по късно ще кача снимки на залепени от мене брони.Сервиза се намира в Кв Овча купел а телефона ми е0899927775 Веселин Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tuntov_jr 15 #4 Отговорено 4 Юни, 2013 Здавеи колега,аз също лепя брони .по късно ще кача снимки на залепени от мене брони.Сервиза се намира в Кв Овча купел а телефона ми е0899927775 ВеселинМерси, колега и на мен ми казаха за сервиз в овча купел, на бул. Възкресение, може ли да ми дадеш точен адрес Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
karlos13 0 #5 Отговорено 4 Юни, 2013 Здавеи колега,аз също лепя брони .по късно ще кача снимки на залепени от мене брони.Сервиза се намира в Кв Овча купел а телефона ми е0899927775 ВеселинМерси, колега и на мен ми казаха за сервиз в овча купел, на бул. Възкресение, може ли да ми дадеш точен адресБул. Възкресение е Красна поляна. Сервиза се намира непосредствено след светофара на Кауфланд на бул. Линкълн, което е старата Обиколна. На пешеходния светофар веднага в дясно посока Овча купел 2, или ако има затруднение с намирането, най-добре ми звънни да те ориентирам. Освен това работя и с колега бояджия, който ако имаш желание може и да ти пръсне бронята. Гарантирано ниски цени. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове