bombatomba 0 #1 Публикувано 3 Юни, 2013 Колеги,Търся Low Profile J Case Fuse /картинки можете да видите тук - http://theelectricaldepot.com/index.php?main_page=index&cPath=9_45/В ебай ги има ама цените с достака са ебай си мамата.По тукашните магазини съм търсил ама всички дигат рамене. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bombatomba 0 #2 Отговорено 6 Юни, 2013 Колеги,Наистина ли не сте виждали подобен тип предпазители? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #3 Отговорено 6 Юни, 2013 ами колега ако няма по музикалните магазини или по ел. частите ибей ти е отговора толкова голям на размери бушон... при положение че се слагат с размер на монета виж потърси тези които са в двигателния отсек те визуално са по големи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Staykov 15 #4 Отговорено 6 Юни, 2013 (Редактирано) отивай по моргите и прегледай моделите на Тойота след 98-ма.Не знам, колко ампера търсиш и колко броя.100% имат такива, но не съм сигурен , че са Low Profile. Редактирано 6 Юни, 2013 от Staykov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tape 13 #5 Отговорено 7 Юни, 2013 Също за ориентир и на мазда 3 съм виждал такива. Даже ако не се лъжа и на моя сивик има такива, но трябва да проверя пак Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest #6 Отговорено 7 Юни, 2013 ...В ебай ги има ама цените с достака са ебай си мамата.По тукашните магазини съм търсил ама всички дигат рамене.А ти кой ebay гледаш, защото в ebay.co.uk са на цена от около £3 с безплатна доставка. Толкова излизат и от Amazon.co.uk, но в комплект по 3 (т.е. £8.5).Купуваш си от там, пращаш на адреса на някой посредник (дали ще са Gabco, Simply Shopping, UK2BG или някой друг няма значение) и ще ти ги докарат за около 2 лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bombatomba 0 #7 Отговорено 11 Юни, 2013 Гледах в английският ebay. Ама по около 15 лева за бушон при положение, че ми трябват 5 или 6 /единствено за да си имам резерва/ тоест 100 кинта някак си не ми се дават в момента.Май остава варианта с моргите като най-приемлив Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest #8 Отговорено 11 Юни, 2013 Как ги сметна 15 лв.? Аз гледам, че точно в Amazon.co.uk комплект от 3 бр. са около £8.40 и £0.35 за доставка до UK. Сложи и още 2.20 лв. за Gabko-вците за да ти го докарат до България и се получава грубо ((8.40+.35)*2.30+2.20)/3 = 7.45 лв./бр., т.е. наполовина на въпросните 15 лв. Комплект от 6 бр. ще ти дойде около 41.60 лв. общо или 6.95 лв./бр. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове