Jump to content
Guest max_3d_3

Abs Control Unit проблем.

Recommended Posts

Guest max_3d_3

Здравейте колеги. Отдавна ме мъчи един проблем с ABS-а - заден десен датчик, показва диагностиката. Датчика е проверен и нищо му няма, кабелите до ABS Control Unit - а са сменени и пак същия проблем. Светва винаги при потегляне, ако реши да светне. Някой път си работи, ама в повечето случай не работи. Та май остана да е от проклетия ABS Control Unit. Имали начин туй чудо на природата да се ремонтира и какв може да му е проблема? Благодаря предварително.П.П. Колата е английски сивик.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Markony

Здравейте колеги. Отдавна ме мъчи един проблем с ABS-а - заден десен датчик, показва диагностиката. Датчика е проверен и нищо му няма, кабелите до ABS Control Unit - а са сменени и пак същия проблем. Светва винаги при потегляне, ако реши да светне. Някой път си работи, ама в повечето случай не работи. Та май остана да е от проклетия ABS Control Unit. Имали начин туй чудо на природата да се ремонтира и какв може да му е проблема? Благодаря предварително.П.П. Колата е английски сивик.

Да се ремонтира не,ама да се провери що не го харесва Екуто-да.Прави се с обикновен аналогов осцилоскоп.Колелото се върти на ръка и се следят формата и големината на импулсите на различните колелета.Възможно е да е ударен или покрит с метални стружки .Случвало ми се и спукан с влага вътре.По автоморгите го има за 50 кинта....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BurZz

Кое има по моргите за 50лв??? ABS Control Unit? Ако намериш за толкова вземи 3 !!! И аз искам.Относно проблема - кажи каъде правиш диагностиката. И аз имам подобен проблем. Може да обменим опит ако искаш :D

Редактирано от BurZz

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Markony

Кое има по моргите за 50лв??? ABS Control Unit? Ако намериш за толкова вземи 3 !!! И аз искам.Относно проблема - кажи каъде правиш диагностиката. И аз имам подобен проблем. Може да обменим опит ако искаш :D

Датчика,за колелото естествено ;) иначе Екута за АБС има много колко искаш и от кои модели?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest max_3d_3

Датчика,за колелото естествено :D иначе Екута за АБС има много колко искаш и от кои модели?

Кажи колко пари4ки е за мойта?Ако ме устройва 6те взема, а датчик се убих да търсия по варненските Автоморги и немога да намеря,ако има6 и такъв - и него 6те купиа. Сериозно!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest max_3d_3

Колеги нямали някой който да ми помогне в намирането на тия двете работи втора ръка?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната

0888959469- автоморга в която има англичанки на части :angry: Успех :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Alex-civic

0888959469- автоморга в която има англичанки на части :) Успех :cool:

Тази морга варненска ли е, че и на мен ми трябват някои неща Б

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната

търновска е......но са чували за Еконт :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Markony

Еку не съм виждал счупено досега.Не знам какво трябва да стане 4е да се равали.Има перфектни защити по всички ел.вериги.Затова казах че има Еку-та в излишък,от всяка челосана хонда хартисва по един :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest max_3d_3

мерси колеги за помоща. Датчика пътува към мене ве4е !!!.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...