Guest MonsterOOD #1 Публикувано 20 Декември, 2006 Честит ви първи сняг колеги и умната! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #2 Отговорено 20 Декември, 2006 хм на мен ми мяза на втори .. ма иначе мерси и дано да натрупа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lz2lps #3 Отговорено 20 Декември, 2006 хм на мен ми мяза на втори .. ма иначе мерси и дано да натрупаИ на мен ми мяза на втори, първия още го помня. Тъпанарите не бяха изчистили главния път София-Варна и познайте аз как се движих с две зимни предни гуми и две летни задни А иначе не ща да натрупва, искам си слънчевото и хубаво време, щото в тоя сняг къде да карам. Май ще отлитам за Калифорния по-бързо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest didone #4 Отговорено 20 Декември, 2006 ха както каза сутринта по радиото Буги Барабата- сега тенекеджиите потриват ръце и викат честит ви първи сняг та да пожелая на всички безаварийна и мека зима и умната Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Майната #5 Отговорено 20 Декември, 2006 и умната ...............а след това и русата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #6 Отговорено 20 Декември, 2006 и умната ...............а след това и русата ако не тя ... тая с най-големите цици Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #7 Отговорено 21 Декември, 2006 (Редактирано) Аз пък вече си подрифтнах лекинко пред блока /докато намеря къде да паркирам/ Голям кеф . Като натрупа повечко може да се съберем някъде да широко да покаже всеки кви ги суче Редактирано 21 Декември, 2006 от Rust Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest emko #8 Отговорено 23 Декември, 2006 де го тоя - 'сняг' ли се казваше? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest element #9 Отговорено 23 Декември, 2006 Като натрупа повечко може да се съберем някъде да широко да покаже всеки кви ги суче Аз, като натрупа,ги суча едни червени вина с мръвки... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове