Jump to content
Guest kiser

Евтина хондичка!

Recommended Posts

Guest kiser

Здравейте момци :blush: Имам питане към вас-един приятел е решил да си взима колица-и аз като фен на марката се опитвам да го насоча към нея-но големия проблем при него идва от финансийте-1500лв около март месец.Предложете какво може да се вземе от любимата марка,или да го оставям да се хвърля на неговия избор(кадет).А за да не отварям нова тема и за мене да попитам-и аз ще взимам първата кола около октомври месец-ще имам финансий около 5000лв та ако можете да ме ориентирате(сивик,црх) за самия двг-ще ми се да не е много слаб,а да е нещо средно 110-120 коня-знам че за хонда адски много ще върви с този двигател,но нямам пари да ги сменям всяка година :tooth: Благодаря за отговорите на всички!!!

Редактирано от kiser

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kiser

Леле 75 прегледа и нито 1 отговор-кажете де момчета не се крийте-ще има по бира :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Restless

Леле 75 прегледа и нито 1 отговор-кажете де момчета не се крийте-ще има по бира :lol:

много в бъдеще време питаш.За 1500лв може да вземе Кадет на 15-20 години , добре изгнил :cool:Преди месец за 5К, купих Сивик 5г '94 , 1.5 LSi 90 коня , след година... ако паднат цените... кой знае може и 6г да се вземе, знам ли?!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

много са му малко тия 1500. Ще си вземе 3-ген или 4-ген сивик, но за тези пари ще е много далеч от цветущо състояние. Няма да го остави на пътя, ама ще трябва доста парички да налее за да я направи що годе читава.Имаше едно момче с червен Сивик 1.5 за тия пари, но нямам връзка с него а и не е пускал тема тук... та ако го срещна ще му спомена...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kiser

Благодаря за отговорите-на 4г сивик много би се зарадвал,ако го намериш този пич драсни един ЛС.Много ви благодаря момчета-като вземеме коли и двамата ще има почерпка за целия клуб :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest D16A8

Еми какво да ти кажем, взимате автопазар-а в събота сутринта и почвате... Според мен хондата, пък каквото на него си му харесва. Обикновено хората като си харесват някоя марка и не можеш да ги убедиш в друго- тя е перфектният автомобил- надежден, здрав, качествен, евтин за поддръжка, комфортен и т.н и т.н.... :thumbs1:

Редактирано от D16A8

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iceman

Ами един колега продаваше 3ген седанче, пак червено. Ама някъде 2200лв и искаше. Не помня подробностите, но в обявите може и да я намериш, че не ми се търси сега. Не беше много скоро, ама и не е казал, че се е продала де ... Потърси пък може да имаш късмет. А за цената - може и да се споразумеете! :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...