Guest BUHALA #1 Публикувано 19 Декември, 2006 Модовете и админите на форума - постмете темата където намерите за добре. Линка е към тунинг-форума.http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?p=665841#665841 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Soichiro #2 Отговорено 20 Декември, 2006 Вече има тема по въпроса Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BUHALA #3 Отговорено 20 Декември, 2006 В събота в 12:00 на учебния полигон до гребната база в Пловдив. който има възможност да направи транспаранти. Ще си определим маршрут и ще проведем мирно и спокойно авто-шествие. Целта ни не е да роптаем срещу кметство, градски власти и т.н. Целта ни е да покажем съпричастност към приятелите и познатите ни в София които протестират пред либийското посолство. Ще имам грижата да потърся полицейско съдействие - да кажат дали патрулка ще осигурява колоната. Моля ви да се съберем в петък вечерта на полигона колкото може повече хора, за да изкоментираме организацията. Да не стане така че да ходя да говоря с полицайте, а да се съберем 5-6 коли. Моля който знае за сайтове и имейли на Пловдивски медий да пуска инфо където може. разпращайте инфо и към други форуми (не само автомобилни) С полицайте ще говоря че в 12:00 тръгваме от полигона - който може да дойде по-рано. ще се постарая да имам надписи в себе си, но основната тежест за надписите я поема Жоро (VADER), та дано смогне момчето да направи повечко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Restless #4 Отговорено 21 Декември, 2006 вижте и тази тема http://hardwarebg.com/forum/showthread.php...3155&page=4за съжаление май част от нашите хора са били част от "канал" за контрабанда на кръвни продукти - като бушони Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BUHALA #5 Отговорено 21 Декември, 2006 Имаме благословията на "Голяма община - Пловдив" за авто-шествието. Ще имаме полицейско присъствие за осигуряване на маршрута.Програмата и маршрута са: 23. 12. 2006 (събота) 11:00 часа - събиране на полигона на гребната база. 12:00 часа - тръване по маршрут: Полигон - ул.Владивосток - ул.Перущица - надясно по бул.Пещерско шосе - наляво по ул.Царевец - наляво по ул.Хаджи Димитър - бул.Хр.Ботев - наляво по бул.Васил Априлов - надясно по бул.България - на дясно по бул.Цар Борис III (Обединител) - на ляво по бул.Хр.Ботев - на ляво по бул. Източен - на ляво по бул. 6-ти Септември - връщане на паркинга на стадион "Пловдив". Имаме и осигурено медийно присъствие. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #6 Отговорено 22 Декември, 2006 Браво момчета!пък тия дни да измислим как да ни пратите няколко стикера в София?няма да използваме темата за "кои иска стикер" за да не се осира, но прати ми едно лично с цената на един стикер и малко по-натам ще ти отговоря колко да ни пратиш за да се присъединим поне пасивно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest porostorm #7 Отговорено 22 Декември, 2006 Голяма част от сайтовете за "Online Петиции" са пълна гавра ... чиста печалба от реклами! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #8 Отговорено 22 Декември, 2006 да, и май единственото смислено нещо са направили някакви 7-8 моторджии които са НИКОЙ... просто нормални хора, които са решили че колкото и малка да им е проявата, пак е по-добре от нищо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest porostorm #9 Отговорено 22 Декември, 2006 аз имам книжка от вчера, днес разбирам за събирането с колите ... а за хората с моторите не съм чул нищо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BUHALA #10 Отговорено 22 Декември, 2006 нищо не казвате........... тука има много Пловдивчани във форума, а ни вест - ни кост...............Хондите няма ли да участвате във шествието утре? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #11 Отговорено 24 Декември, 2006 Явно са решили да пропуснат Искам да те помоля пак да ми кажеш цена на стикерите за да поръчам малко за софия. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BUHALA #12 Отговорено 29 Декември, 2006 Явно са решили да пропуснат Искам да те помоля пак да ми кажеш цена на стикерите за да поръчам малко за софия. http://www.vader-bg.com/ - тук можеш да намериш диектно момчето, което ги правиИмахме много сериозен проблем с КАТ. При тръгването от полигона няколко души ме увериха че има патрулки на гарата и по кръстовищата, и аз реших че колоната ще се движи без полицейски ескорт, и ще ни отцепват кръстовищата. Оказа се обаче че това са били случайни патрулки, дето са ги забелязали........ Тръгнахме по разписание..... и на гарата почна да ми побелява косата, като видях че няма полицай. След второ районно и голямото кръстовище на 6ти Сеппември спряхме на върха на моста, за да се съберем и звънях на 166. Човека ме авърза с КАТ и аз викам: Къде ни е осигуряването на шествието бе? Пресичаме основни булеварди и големи кръстовища- ще стане някоя беля....... Пък отсреща се чува: Кво шествие бе????? Вие луди ли дте да пресичате така града........ момент да ви свържа с началника...... В последния момент се присъединиха 2 патрулки (преди да пресечем панаира) и доколкото можаха пищяха по кръстовищата. Полицай по кръстовищата изобщо нямаше. 2 момчета от колоната се явяваха като "Живи бариери" на всяко кръстовище за да премине колоната - и после газ към следващото.... Оказа се че 1 ден преди шествието - на 22:12:2006 факса с разрешителното от общината и нареждането за осигуряване и охрана на шествието е пристигнал във II РПУ, но защо от там не са уведомили КАТ - така и не разбрах Предния ден-като взимах разрешителното от общината изрично попитах: "Ако е необходимо дайте ми и трите разрешителни, за да ги занеса лично в КАТ и II РПУ", но ме убедиха че това вече е направено, и аз едвали ще ги доставя по-бързо от факса. Върти ми се една идея - повтаряне на същото шествие, но в национален мащаб. Паралелно да тръгнат такива шествия във повечето големи градове в един ден и в един час. Само че тоя път организацията да не е за 2 дена, а да се предвиди повече време, и предварително да се разтръби и по медийте............ Ще ми трябват организатори във всеки град - в момента търся, и след празниците може да покажем единност на авто-обществата в подкрепа на медиците ни. Тези Хора имат нужда от морална подкрепа, а това е един "непасивен" начин да покажем че сме с тях и да почувстват че в родината хората ги подкрепят. Ще се присъедините ли пак, ако успеем да се справим с организацията? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #13 Отговорено 29 Декември, 2006 най вероятно ще се присъединим, макар че мога да гарантирам само за 1 човек и това съм аз....Имате едно голямо БРАВО за организацията и за това че сте се справили с трудностите.За паралелни шествия е страхотна идея, само че не се виждам аз да поема отговорността и да успея с организацията. Следя и другите форуми чат пат, така че ако се заформи някаква организация съм почти убеден че доста от нас ще се включат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове