fifimotors 0 #1 Публикувано 27 Май, 2013 Здравейте колеги, порових из форума, но не открих инфо за моя проблем. Миналото лято на магистралата при ускоряване над 130 ми светна чека и ме вкара в авариен режим ( не може да вдига повече от 2000 оборота). Отидох за където бях тръгнал и се върнах. Не можах да отида същия ден на преглед и на другия ден чека си светеше, но джипа си вървеше нормално като преди, /> Отидох при моя майстор, закачи я и намери някаква грешка в някой си датчик, изчисти грешката и доскоро не се беше появявала. Цяла зима съм я карал на къси разстояния (не по магистрала) и предимно градско. Наскоро (вече за втори път този месец) се наложи пак да пътувам по магистрала и пак същия номер, пак не можах да отида на тест понеже преспах в друг град и най-интересното е, че на следващия ден като преспи и колата - чека не свети. А на връщане вчера дори и не светна. Не знам дали си струва да ходя на майстор щом не свети чека, а и не мога да си взема компа с мен да го тествам на пътя./> Ако на някой колега му се е случвал подобен проблем ще се радвам да го сподели. Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BHTeam 43 #2 Отговорено 27 Май, 2013 А каква беше грешката колега? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове